A víz változtat az étel kalória tartalmán?
Figyelt kérdés
Ha például turmixot készítek és vízzel hígítom, akkor a víz mennyisége befolyásolja, hogy mennyi benne a kalória?2021. szept. 6. 22:39
1/11 anonim válasza:
Ha 100ml turmixhoz, aminek mondjuk 120kcal a tápértéke adsz 400ml vízet, az akkor is 120kcal marad, de a kész turmixnak 100ml-jében már csak 24kcal lesz, mivel az a 120kcal már 500ml folyadékban oszlik el.
A víznek nincs kalória tartalma.
2/11 anonim válasza:
Bármihez, ha a nullát hozzáadod, attól semmi sem változik.
4/11 anonim válasza:
2-es: olvasd el figyelmesen az elsö válaszát, akkor megláotod, hogy lehet jelentösége a hozzáadott nulla kalóriának, mert az össz kcal ugyan nem változik, de az össz tömeg igen, ´igy az egy egységre jutó kcal jóval kevesebb lesz.
5/11 anonim válasza:
Ha megiszod az egész turmixot, akkor ugyanannyi lesz a kalóriája, csak nagyobb térfogatban.
6/11 anonim válasza:
Második válaszoló óriás hülyeséget Írt.
Sok zacskós leves(instant), zabpehely, kukoricadara, tészták és még 1.000 dolog ha vízzel "főződ" meg akkor nagyobb kalória tartalmú lesz, ez rá is van írva a zacskóra.
Amit példát hoztál abban nem befolyásolja a kalória tartalmat a hígítás, amitől telítődve érezheted magad az a TÖBB folyadék, de attól hízni nem fogsz, > hasfájás lehet belőle.
7/11 anonim válasza:
6-os: te vagy olvasni nem tudsz, vagy szöveget értelmezni, vagy mindkettö!
8/11 anonim válasza:
2-es vagyok. A 6-os hülyeséget ír, vagy csak hülyén írta le, amit gondol, nem tudom. Az viszont biztos, hogy attól semmiben sem lesz több kalória, ha vízben megfőzzük. Térfogatra mérve sok esetben még kevesebb is.
9/11 anonim válasza:
Bocsánat, elírtam. 1-es vagyok és a 8-as.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!