Hogyan formáljam a lábaim? Olyan rondák.
Figyelt kérdés
Alacsony vagyok,160 cm,és a lábaim is rövidek,és vaskosak,tömzsiek.A vádlim is vastag,a combom is,ráadásul oldalt a combom már izmos,de belül,és hátul hájas,teljesen formátlan az egész,annyira utálom:(
Van valami tanácsotok,hogyan tehetném vékonyabbá,szebbé a lábaimat?
16L
2010. aug. 30. 14:56
2/7 anonim válasza:
Csinálj kitöréseket, guggolásokat. Nekem egy személyi edző tanácsolta :)
Egyébként nézz utána mielőtt valamit elkezdenél, mert a biciklizés például egy idő után vastagítja a combot. Sok sikert! ;)
3/7 A kérdező kommentje:
Hát a biciklizéstől lett ilyen vastag,de a kitörésektől se lett vékonyabb:)A futást kipróbálom.
Köszi:)
2010. aug. 30. 15:44
4/7 anonim válasza:
sztem örülj annak ha van rajta izom! vagy ha a biciklizéstől izmosodik akk gyalog menyj ide-oda ne biciklivel!
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
15.25-ös vagyok. Hát vékonyítani nem tudom, hogy lehet, vagy hogy lehet-e egyáltalán, ha izom és nem zsír; én ezt azért írtam, mert úgy tudom, hogy ez formál a legjobban:)
7/7 anonim válasza:
nem tudod formalni.ez adottsag kerdese. legalabb az arcod szep?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!