115 kilós nőként milyen mozgást érdemes végezni?
Figyelt kérdés
2021. aug. 19. 22:24
11/17 anonim válasza:
Én 113 kg-ról kezdtem. Alacsony intenzitású kezdő duci tréninggel. Elsőnek 20 perceseket, majd hosszabb idejuvel. Igaz nem norbis volt, mert azt nem szeretem. Heti 6 nap csinaltam. Most 98 kg vagyok. 4 honap alatt adtam le. Edességet iktattam az etrendemből. Max egy csoki ha ami a kaloriadeficitbe belefér. Es nem koplalok. Csak oda figyelek hogy sok kenyeret ne egyek es inkább zoldseg, hus. Abbol is a nem nagyon zsiros.
12/17 anonim válasza:
Séta, szobabicikli, duci tréning. Én ezeket csináltam extrém nagy súllyal diéta mellett, és hatékony volt. Később gyorsgyaloglás is bejött a képbe, majd megint váltottam. Most már csak 8kg plusz van amit még fogynom kell, és úszni járok, ez a kedvenc sportom:)
14/17 anonim válasza:
Olyan sötét vagy, mint az éjszaka.
Pl. hogy akar valaki fogyni, ha ugyanúgy zabál, mint amiért meghízott? Mondjuk eszik valaki 3500 kcal-t. Azt vajon hány óra mozgással tudja lemozogni? Az étkezésen múlik a legnagyobb részt. Ha pl. mozogsz 1 órát, de utána megeszel 1 tábla csokit 1 liter kólával, egy körömpörköltet, na, akkor mennyi a kalóriadefficit? Semennyi, sőt még pluszban is vagy. És akkor most cáfold meg, hogy semmit se ér az, hogy először az étkezést kell átreformálni.
15/17 anonim válasza:
Egyetértek, hogy az étkezés a fontosabb, nem a mozgás. 120 kiló voltam (férfi), úgy fájtak a lábaim, hogy menni nem tudtam, 100 méter sétától minden bajom volt, így nem erőltettem. Viszont önfegyelmem az van, erős diétával lefogytam 20 kilót. Most már sétálgatok, bicajozok, de nem szaggatom szét magam. Folytatom a diétát, így folyamatosan fogyok.
16/17 anonim válasza:
ajanlom burpeegirl youtube videojat
pont kezdoknek tokeletes
17/17 Andizsuzsi válasza:
Azért erősen nem mindegy, hogy ehhez a súlyhoz 160 vagy 180 cm vagy-e?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!