Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 115 kilós nőként milyen...

115 kilós nőként milyen mozgást érdemes végezni?

Figyelt kérdés
2021. aug. 19. 22:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%

Sok-sok séta, biciklizés, úszás.

Ha nagy rajtad a felesleg nem érdemes futni, vagy bármi komolyabb edzést végezni, amitől roncsolódhat a térded, csak ha leadtad a felesleg nagy részét.

2021. aug. 19. 22:56
 2/17 anonim ***** válasza:
83%
Azon kívül, amiket #1 elmondott, ajánlom még a Duci tréninget. Megoszló a vélemény róla, de a Norbi féle duci tréning nagyon jó, nekem legalábbis megfelel. Nem terheli meg az ízületeket, de egy kezdőt rendesen megizzaszt. Próbáld ki nyugodtan.
2021. aug. 19. 23:20
 3/17 anonim ***** válasza:
93%
Én szobabiciklivel kezdtem, hasonló súlyról, mint te. De igen, akkor még séta, úszás. Szerintem a futás, meg az ugrálókötelezés, meg az ilyenekhez még túl nagy a plusz súly, az olyanokkal többet ártanál magadnak. De igen, nem kell ezt túlkomplikálni, szimpla séta is elég, az azért nem annyira megterhelő, hasznos, és kellemes időtöltés is (már akinek).
2021. aug. 19. 23:42
 4/17 anonim ***** válasza:
86%
Én szobabicajozok, nekem nagyon bejött. Nem érzem úgy, hogy néznek, közben tudok filmet nézni, vagy zenét hallgatni, ha kint esik, ha tűz a nap, bent akkor is tudom csinálni. A fejlődésemet is könnyen nyomon tudom követni. Ráadásul beszerezni sem túl drága egy szobabicajt.
2021. aug. 20. 01:01
 5/17 anonim ***** válasza:
77%
Séta, kezdésként. A fogyás 70%-ban az étkezésen múlik, 30%-ban a mozgáson. Mikor már az ízületeknek nem megterhelő, akkor aerob edzést végezz.
2021. aug. 20. 06:52
 6/17 anonim ***** válasza:
5%

Setatol az egvilagon semmit nem fogsz fogyni.

Szobabicikli, minimum napi 1 ora.

2021. aug. 20. 09:11
 7/17 anonim ***** válasza:
91%
#6 ez egy szép kis tévhit, amit ma már megdöntött a tudomány. Igenis jó zsírégető a séta, kellő intenzitással és időtartammal. Mellesleg addig sem tesped és zabál az ember.
2021. aug. 20. 10:34
 8/17 anonim ***** válasza:
7%

"A fogyás 70%-ban az étkezésen múlik".

Igen, ezt mondja a sok sportolni képtelen ember. Nem kell ezt alapul venni. (Lehet lepontozni a sok update étrendes térítőnek)

Fontos a jól megtervezett étkezés, de azzal fogyni nem fogsz.

Kell a sport. Legjobb az úszás. Rengeteg kalóriát éget, nem cseszi szét az izületeid.

2021. aug. 20. 10:44
 9/17 anonim ***** válasza:
54%
Evezőgép. Minden izmot megmozgat. Meg persze séta és úszás ahogy már írták.
2021. aug. 20. 11:30
 10/17 anonim ***** válasza:
23%

Dugj naponta, és te legyél felül.

Partnert bőven találhatsz rá, rendesen fogyaszt és még élvezed is. De ne nyugdíjasan, csattogósan ám.

Nem vicceskedem, komolyan.

A 8-as egy fogalmatlan, butácska válaszoló.

Fekvéssel fogytam 30-40 kilót. Vagy mozogj sokkal többet, vagy egyél sokkal kevesebbet (sarkítok, mert zöldségből naponta hányásig ehetnéd magad).

100 kg felett egészségtelen a futás. Emelkedőn séta + kevesebb szénhidrát.

De sok módszer van - tapasztalat.

Ja és a legfontosabb: az elhatározástól számítva lesz könnyű a fogyás. Amíg az étel iránti vágyad 10-ből 8-as, de a fogyás iránti csak 10-ből 7-es, akkor hízni fogsz. Csak az tud könnyen fogyni, aki eldöntötte, hogy fogyni fog.

2021. aug. 20. 12:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!