Ha egészségesebben szeretnék élni, a legjobb lenne olivaolajjal sütni? És disznózsírral is jobb lenne, mint napraforgó olajjal? Ha ti disznózsírral sütitek az ételt, kövérek vagytok? Mennyi eséllyel vezet elhízáshoz hosszú távon?
Ha egészségesen akarsz étkezni, akkor eleve az olajban sütést kéne elkerülni. Amúgy olíva olajban nem sütünk, max. párolunk.
Olajban sütés helyett ott van a forró levegős sütés pl.
16. Én se vagyok egy párolt zöldség rajongó, nagyon ritkán eszünk. De semmibe se tart serpenyőben kevés olajon sultzoldseget csinálni, vagy a sutozacskoba bedobni a sütőben, a saját zsirjaban megsül.
Bár lehet hog, csak én vagyok ilyen hiú, de 40 évesen nem akarom hogy az én vagy a férjem hasa lógjon. Mert elmúltak azok az idők amikor azt ehetünk amit akarunk.
Ha az élet hossz is szóba jött akkor arról csak annyit hogy félig valóban genetika, de a másik fele az életmód. És nem mindegy az sem higy milyen minőségben élem le az elkovetkezendo kb 25 évemet. Fáradtan levegőt kapkodva egy kis setátol, vagy valamennyire fitten és jobb közerzettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!