Melyik sütőolaj egészségesebb? A repceolaj jobb mint a napraforgóolaj?
Figyelt kérdés
#egészséges-sütőolaj
2018. jún. 18. 13:06
1/4 anonim válasza:
Amióta autók gumikat koptatnak az útjainkon, már egyik sem egészséges! A hidegen sajtolt olajokban jóval töményebb. Ha ebben sütöd a finomlisztből készült ételeket, az tömény méreg a szervezet számára. Mert a finomlisztből se vonja ki senki. Ez az anyag, soha eddig nem volt a földön, a szervezet számára ismeretlen. Nem képes salakanyagként kiüríteni, de felhasználni sem. Nem tudja mit kezdjen vele, ezért zsírszövetbe csomagolja, és megkezdődik az elhízás!
2/4 anonim válasza:
Egyik sem. Az olívaolaj és a kókuszolaj jó csak.
3/4 A kérdező kommentje:
... és esetleg a mangalica-zsír vagy a kacsazsír?
2018. jún. 19. 17:24
4/4 anonim válasza:
Inkább a kacsa. De azért azt se vidd túlzásba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!