Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 hét nem evéssel (víz böjtel)...

2 hét nem evéssel (víz böjtel) mennyit lehet fogyni?

Figyelt kérdés
Félre értés ne essék, nem akarom kiprobálni csupán valami novella féleséget írok a magam szórakoztatására és van benne egy szál, amihez szükséges lenne ez az infó.

2021. aug. 18. 12:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
33%

Zsírból max pár deka, izomból kilók. Nagyon nem javasolt a koplalás. Életveszély!!

A vallási böjtölők is esznek, leveseket, kenyeret, meg a franc tudja mit (sört ugye... a folyékony kenyér 🤣)

2021. aug. 19. 01:27
 22/24 anonim ***** válasza:
56%
Sokat nem, ne csinálj ilyet értelmetlen.
2021. aug. 19. 08:36
 23/24 anonim ***** válasza:
79%
Én legutóbb csináltam 5 napig. A böjtnek nagyon sok áldásos hatása van. Csak az érti, aki végigcsinálta, nem az aki olvasott róla valamit. Nem vesztettem izmot mivel én sportoltam közben, bár visszafogottabban. Az éhség hullámokban jött, ahogy telt az idő egyre ritkábban. A szellemi teljesítményem megnőtt, jobban aludtam és a közérzetem minden szempontból jobb lett. 2 hét sok lenne szerintem, pár nappal viszont érdemes tesztelni magunkat. Nem fogyás, hanem energizálás miatt.
2021. aug. 19. 11:30
 24/24 VZ2 válasza:

"Fogyni sokat, mert többnyire az izomból fogsz veszíteni, és nem a zsírból, a gyomorfekély miatt pedig még sokáig diétázni kellesz, úgyhogy az hosszabb távon megoldja a fogyás problémát."

4% fogy az izomból, a többi a zsírból fogy. Akár 30 napot is bír egy ember csak vízen. Meg kéne nézni a kutatásokat, (akár prvpsként is) mielőtt tapasztalat nélküli vélemyént ír valaki. Vajon miért van az, hoyg a valóban éhségsztrájkolók, akik tényleg csak vizet isznak, az 45.-55. nap környékén halnak meg?

Javaslom ennek a filmnek a megtekintését. Az idézett személyek, cikkek kutatások valódiak: https://www.youtube.com/watch?v=fmCUQaBuZCw

2021. nov. 6. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!