2 hét nem evéssel (víz böjtel) mennyit lehet fogyni?
A magad szórakoztatására írott 'novella-szerűségben' mindegy, mit írsz, mástól úgysem várod el, hogy olvassa.
.
Ha novellád alakja fogyni akarásáig evőgép volt, úgysem fogja kibírni.
Köszönöm a válaszokat, annak aki adott.
Én nem fogom itt senkinek se bizonyítgatni, hogy nem vagyok elvetemült fogyás mániás, szóval gondoljátok csak amit akartok.
Lehet amúgy bírni, ha az első két-három napot végigcsinálja az ember. Én csináltam, igazából az volt az apropó, hogy az akkori lakótársam full vallásos volt, aztán húsvét alkalmából kitalálta, hogy akkor ő most végigcsinálja a 40 napos böjtöt. Akkoriban egyesületben sportoltam, szóval rendszeres volt a sportorvosi vizsgálat, meg is kérdeztem az orvost, hogy lehet-e. Azt mondta, jóvan, de addig függesszem fel a sportot, és ha valami van, azonnal egyek valamit, illetve a végén ne egyből zabáljak, hanem szépen fokozatosan.
Szóval az első nap még okés volt, éhes voltam, de aránylag egyszerűen el tudtam terelni a figyelmemet. A második és harmadik nap viszont éreztem, hogy sokkal gyengébb vagyok, és az éhség kegyetlenül gyötört, a harmadik nap már a fejem is fájt, pedig ittam tényleg sokat. Viszont a negyedik naptól kezdve semmi bajom sem volt, sőt, úgy éreztem, hogy sokkal több energiám van, mint előtte, és éhes is csak néha voltam, akkor is sokkal kevésbé.
A lakótársam viszont két hét után beájult, szerintem én még bírtam volna, viszont egyedül nem volt poénos csinálni. Azt nem tudom, hogy mennyit fogytam, nem volt mérlegünk, de az összes ruhám esett le rólam. Miután abbahagytam, utána még egy hétig kihagytam az edzéseket, de aztán semmi változást nem vettem észre a teljesítményemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!