Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2 hét nem evéssel (víz böjtel)...

2 hét nem evéssel (víz böjtel) mennyit lehet fogyni?

Figyelt kérdés
Félre értés ne essék, nem akarom kiprobálni csupán valami novella féleséget írok a magam szórakoztatására és van benne egy szál, amihez szükséges lenne ez az infó.

2021. aug. 18. 12:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
84%
6-7kg, bár sok dolgotól függ.
2021. aug. 18. 15:25
 12/24 anonim ***** válasza:
68%
Ohh lehet így fogyni,azonnal kipróbálom. Ja mégsem ,nem akarom a szervezetem tönkre vágni.
2021. aug. 18. 15:26
 13/24 anonim ***** válasza:
39%
Mivel vágnád tönkre a szervezeted?
2021. aug. 18. 15:31
 14/24 anonim ***** válasza:
73%
Miért lett törölve a válaszom,hogy én nem tenném ezt mert tönkre vágja a szervezetem? Ha nem viszel be kalóriát a szervezetedbe az régen rossz.
2021. aug. 18. 15:37
 15/24 anonim válasza:
82%
Volt egy műtétem, epeköves voltam 16 évesen. Rendszeresen rosszul voltam iszonyatos fájdalmaim voltak, de a szüleim meg voltak róla győződve, hogy csak nem akarok iskolába menni. Szóval a kezelés elhúzódott, egészen addig amíg az epevezeték perforálódás közelébe került, vagy perforálódott? ki tudja mert eléggé eltusoltak mindent. A műtét öt órás volt egy helyett. Szóval műtét előtt négy napig nem bírtam enni semmit, adtak enni de nem kértem. Műtét után volt hat nap, amikor nem lettek jobbak a leleteim ezért nem adtak enni semmit. Görcsölt a gyomrom kb a hatodik naptól, könyörögtem, sírtam, kiabáltam már a végén, hogy adjanak enni, de nem. Nem tudtam aludni a maradék négy napban csak amikor kiütődtem végre, rázott a hideg-meleg váltakozva, annyira szenvedtem mint soha máskor életemben. Az elején még ilyen adrenalin löket szerű érzés volt, hogy szerezzek enni, de aztán csak egyre gyengébbnek éreztem magam, nem tudtam felkelni, az evést meg pont ehhez kötötték, hogyha felállok. Szerintem a nővérek hibája volt az egész, majdnem kinyírtak. A tíz nap alatt több mint tíz kilót fogytam egyébként, de lehet a köveknek is volt súlya. Ami még emlékezetes volt, hogy amit először ettem, egy pici pohár Danon? puding volt, aminek a felétől tele lettem.
2021. aug. 18. 15:42
 16/24 anonim ***** válasza:
93%
A kérdés, hogy csak vízivással mennyire lenne aktív a novellád szereplője. Akkor ha az illető alig mozogna, még napi 2000 kalóriát se égetne el. Én mondjuk nem bírnám ki pár napig se, de sok szerencsét a novella szereplőjének. Vitaminokat, és ásványi anyagokat nem árt ha visz be a szervezetébe.
2021. aug. 18. 15:44
 17/24 anonim ***** válasza:
67%
6! Miért szakadna ki a cotromos víztől a hasfal?
2021. aug. 18. 16:29
 18/24 anonim ***** válasza:
82%

A magad szórakoztatására írott 'novella-szerűségben' mindegy, mit írsz, mástól úgysem várod el, hogy olvassa.

.

Ha novellád alakja fogyni akarásáig evőgép volt, úgysem fogja kibírni.

2021. aug. 18. 16:41
 19/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, annak aki adott.

Én nem fogom itt senkinek se bizonyítgatni, hogy nem vagyok elvetemült fogyás mániás, szóval gondoljátok csak amit akartok.

2021. aug. 18. 17:04
 20/24 anonim ***** válasza:
87%

Lehet amúgy bírni, ha az első két-három napot végigcsinálja az ember. Én csináltam, igazából az volt az apropó, hogy az akkori lakótársam full vallásos volt, aztán húsvét alkalmából kitalálta, hogy akkor ő most végigcsinálja a 40 napos böjtöt. Akkoriban egyesületben sportoltam, szóval rendszeres volt a sportorvosi vizsgálat, meg is kérdeztem az orvost, hogy lehet-e. Azt mondta, jóvan, de addig függesszem fel a sportot, és ha valami van, azonnal egyek valamit, illetve a végén ne egyből zabáljak, hanem szépen fokozatosan.

Szóval az első nap még okés volt, éhes voltam, de aránylag egyszerűen el tudtam terelni a figyelmemet. A második és harmadik nap viszont éreztem, hogy sokkal gyengébb vagyok, és az éhség kegyetlenül gyötört, a harmadik nap már a fejem is fájt, pedig ittam tényleg sokat. Viszont a negyedik naptól kezdve semmi bajom sem volt, sőt, úgy éreztem, hogy sokkal több energiám van, mint előtte, és éhes is csak néha voltam, akkor is sokkal kevésbé.

A lakótársam viszont két hét után beájult, szerintem én még bírtam volna, viszont egyedül nem volt poénos csinálni. Azt nem tudom, hogy mennyit fogytam, nem volt mérlegünk, de az összes ruhám esett le rólam. Miután abbahagytam, utána még egy hétig kihagytam az edzéseket, de aztán semmi változást nem vettem észre a teljesítményemben.

2021. aug. 18. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!