Mik azok az ételek, zöldségek amiket egyébként nem
szerettek vagy épp utáltok de fogyókúra esetén azért
megeszitek? Van ilyen?
Figyelt kérdés
Nekem a brokkoli és a karfiol ilyen.. ki nem állhatom de szinte minden étrend tervben előkerül előbb-utóbb ráadásul ha kaját rendelek vagy elmegyek egy étterembe akkor is folyton az kerül a tányérra..
Régen már a gondolatától meg a karfiol szagától is öklendeztem de érdekes módon egy ideje már nem utálom annyira, bár egyébként magamtól eszembe nem jutna h azt egyek
2021. aug. 5. 14:59
1/8 anonim válasza:
Uborka. Ez az egyetlen zöldség, amiből mennyiséget vagyok képes enni. Ezen kívül semmi zöldséget más nem eszek. Kivéve hagymát, abból átlagban napi 1 fej lecsúszik, akár diétázok akár nem. Uborkát meg csak diéta alatt szoktam.
2021. aug. 5. 15:10
2/8 anonim válasza:
Nekem nincs ilyen. Amit nem szeretek azt nem eszem meg, legyen az bármilyen élelmiszer. Pl a gabonákat ( rizs, bulgur, köles, zab stb) ezeket nem eszem meg. Köretnek hús mellé zöldségeket eszem sütve, vagy salátaként, és havi kétszer tésztát is.
2021. aug. 5. 15:10
3/8 anonim válasza:
Az élet túl rövid ahhoz, hogy olyasmiket egyek amiket nem szeretek :)
2021. aug. 5. 15:14
4/8 anonim válasza:
Én régen minden zöldséget és gyümölcsöt utáltam. Az egyetlen gyümölcs amit megettem az alma volt. Zöldségből pedig a répa. De azt is inkább levesben. Meg persze a krumpli. Az viszont minden mennyiségben.
Elkezdtem fogyózni, meg beszéltem dietetikussal is, és össze is rakott nekem étrendet, az elején még olyat amiben csak minimális zöldség van, aztán ezeket a kajákat elkezdtem megunni, illetve nyaggatott, hogy mégiscsak kéne a zöldség az étrendbe, végül egyre több zöldséget, gyümölcsöt rakott bele. Ha csak az volt otthon vagy a hűtőben, akkor megettem. Szép lassan megszoktam egyébként, és tulajdonképpen egészen megszerettem mostmár a legtöbbet. Persze kellett 1-2 év hozzá.
2021. aug. 5. 15:23
5/8 anonim válasza:
Így van 3 as. Én ma pizzát ettem :-P 😀 teszek a zöldségekre, salátát ettem fél évig, lefogytam. Hadd ne egyek már 1 héten 1x pizzát vagy, amit megkívánok. A zöldségeket egyék a 20 kilós tizenévesek, az való nekik 😀
2021. aug. 5. 15:26
6/8 anonim válasza:
Én szeretem a túrót körözöttként (kenyérrel ugye, mert különben rossz a gyomromnak a hagyma), túrós tésztán, túrós süteményben, de hogy magában, kefirrel, zöldséggel, azt annyira nem... Nem mondom, hogy utálom, de csak akkor eszem így, ha fogyókúrázom.
2021. aug. 5. 17:14
7/8 anonim válasza:
Nincs ilyen, hiszen nem tudnék hónapokig diétázni, ha olyat ennék amit nem szeretek. Csak finom kajákat eszek, rommáfűszerezve (abba nincs kalória). Joghurtos hús, másmilyen pácolt hús, durumtésztával, rizzsel, krumplival. Zöldség / savanyú jár hozzá.
2021. aug. 7. 00:51
8/8 anonim válasza:
Amúgy sokféleképp el lehet készíteni zöldséget. Sose hittem volna, hogy valaha brokkolit meg spenótot fogok enni, de megfelelően fűszerezve teljesen rendben vannak. Érdemes kipróbálni több módját az elkészítésüknek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!