Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mik azok az ételek, zöldségek...

Mik azok az ételek, zöldségek amiket egyébként nem szerettek vagy épp utáltok de fogyókúra esetén azért megeszitek? Van ilyen?

Figyelt kérdés

Nekem a brokkoli és a karfiol ilyen.. ki nem állhatom de szinte minden étrend tervben előkerül előbb-utóbb ráadásul ha kaját rendelek vagy elmegyek egy étterembe akkor is folyton az kerül a tányérra..

Régen már a gondolatától meg a karfiol szagától is öklendeztem de érdekes módon egy ideje már nem utálom annyira, bár egyébként magamtól eszembe nem jutna h azt egyek

2021. aug. 5. 14:59
 1/8 anonim ***** válasza:
42%
Uborka. Ez az egyetlen zöldség, amiből mennyiséget vagyok képes enni. Ezen kívül semmi zöldséget más nem eszek. Kivéve hagymát, abból átlagban napi 1 fej lecsúszik, akár diétázok akár nem. Uborkát meg csak diéta alatt szoktam.
2021. aug. 5. 15:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs ilyen. Amit nem szeretek azt nem eszem meg, legyen az bármilyen élelmiszer. Pl a gabonákat ( rizs, bulgur, köles, zab stb) ezeket nem eszem meg. Köretnek hús mellé zöldségeket eszem sütve, vagy salátaként, és havi kétszer tésztát is.
2021. aug. 5. 15:10
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Az élet túl rövid ahhoz, hogy olyasmiket egyek amiket nem szeretek :)
2021. aug. 5. 15:14
 4/8 anonim válasza:

Én régen minden zöldséget és gyümölcsöt utáltam. Az egyetlen gyümölcs amit megettem az alma volt. Zöldségből pedig a répa. De azt is inkább levesben. Meg persze a krumpli. Az viszont minden mennyiségben.

Elkezdtem fogyózni, meg beszéltem dietetikussal is, és össze is rakott nekem étrendet, az elején még olyat amiben csak minimális zöldség van, aztán ezeket a kajákat elkezdtem megunni, illetve nyaggatott, hogy mégiscsak kéne a zöldség az étrendbe, végül egyre több zöldséget, gyümölcsöt rakott bele. Ha csak az volt otthon vagy a hűtőben, akkor megettem. Szép lassan megszoktam egyébként, és tulajdonképpen egészen megszerettem mostmár a legtöbbet. Persze kellett 1-2 év hozzá.

2021. aug. 5. 15:23
 5/8 anonim ***** válasza:
25%
Így van 3 as. Én ma pizzát ettem :-P 😀 teszek a zöldségekre, salátát ettem fél évig, lefogytam. Hadd ne egyek már 1 héten 1x pizzát vagy, amit megkívánok. A zöldségeket egyék a 20 kilós tizenévesek, az való nekik 😀
2021. aug. 5. 15:26
 6/8 anonim ***** válasza:
56%
Én szeretem a túrót körözöttként (kenyérrel ugye, mert különben rossz a gyomromnak a hagyma), túrós tésztán, túrós süteményben, de hogy magában, kefirrel, zöldséggel, azt annyira nem... Nem mondom, hogy utálom, de csak akkor eszem így, ha fogyókúrázom.
2021. aug. 5. 17:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen, hiszen nem tudnék hónapokig diétázni, ha olyat ennék amit nem szeretek. Csak finom kajákat eszek, rommáfűszerezve (abba nincs kalória). Joghurtos hús, másmilyen pácolt hús, durumtésztával, rizzsel, krumplival. Zöldség / savanyú jár hozzá.
2021. aug. 7. 00:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Amúgy sokféleképp el lehet készíteni zöldséget. Sose hittem volna, hogy valaha brokkolit meg spenótot fogok enni, de megfelelően fűszerezve teljesen rendben vannak. Érdemes kipróbálni több módját az elkészítésüknek.
2021. aug. 19. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!