Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van fogyókúrás zenétek, ami...

Van fogyókúrás zenétek, ami segített fogyásban?

Figyelt kérdés

Nekem leginkább ez segített:

[link]

De ezt is gyakran hallgattam edzések alatt:

[link]

2021. júl. 28. 00:24
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

Az a zene segít a fogyásban, amit nonstop énekelsz, közben nem tudsz kajálni.

Az a szitu, mint a kisgyerek szüretkor. Míg fütyül nem tudja dézsmálni a gyümölcsöt.

2021. júl. 28. 00:37
 2/8 A kérdező kommentje:

Az is megoldás lehet, de szerintem senki nem akarja, hogy én énekeljek. Volt rá példa, de azt mondták, hogy inkább soha többet ne csináljam ezt. 😅

Komolyra fordítva a szót, én napi sok órát edzettem a bónusz kajálások helyett, és még mindig szoktam, ez a két zene nagyon felpörget közben.

2021. júl. 28. 00:41
 3/8 anonim ***** válasza:
55%
Mint azt te is tudod, nincs fogyókúrás zene. Az, hogy kit milyen zene pörget fel meg egyéni ízlésen múlik. Írhatok egy sor power metál számot, amire szeretek futni vagy edzeni, de minek? Te nem olyanokat hallgatsz.
2021. júl. 28. 11:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Tudományosan többször bizonyították, hogy a zene stresszoldó hatású. Ellazít vagy jókedvet ad, stílusfüggő. Sok területen használják gyógyításra, zeneterápia.

Akik elhízottak/ evészavarban szenvednek (amik mentális problémák elsősorban), nagyban ered a betegségük a stresszes életmódból, nem megfelelő környezet és stresszkezelés. A zene segíthet ebben.

Nem épp a fogyókúrában, hanem a pozitív életszemléletben, ami enyhíti a stresszt, szűnhetnek a tünetek.

Kérdező, én mozgás mellé szeretem a zenét, motivál, felpörget, és nem a szenvedést érzem. Szóval igen, segítenek a zenék, hallgasd őket, amennyit nem szégyelled :)

2021. júl. 28. 14:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában Nickelback 2017- es albumát hallgatom gyorsgyalogláshoz és otthon, takarítàshoz- valahol az is mozgás😂
2021. júl. 28. 21:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én minden otthoni mozgáshoz zenét hallgatok, de sokszor az utcán is. XD
2021. júl. 29. 02:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy általában popot meg tipik mai stílust szoktam és latin zenét
2021. júl. 29. 02:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Lehet nem a te stílusod, de én Tiestot meg Timmy Trumpetet szoktam hallgatni edzés közben, nagyon felpörget :D

Ha olyan a kedvem, akkor latin edzős zenéket, ha pedig másmilyen, akkor ír vagy grúz népzenét, az is pörgős.

Pár zene:

[link]

[link]

[link]

[link]

2021. aug. 2. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!