Van fogyókúrás zenétek, ami segített fogyásban?
Nekem leginkább ez segített:
De ezt is gyakran hallgattam edzések alatt:
Az a zene segít a fogyásban, amit nonstop énekelsz, közben nem tudsz kajálni.
Az a szitu, mint a kisgyerek szüretkor. Míg fütyül nem tudja dézsmálni a gyümölcsöt.
Az is megoldás lehet, de szerintem senki nem akarja, hogy én énekeljek. Volt rá példa, de azt mondták, hogy inkább soha többet ne csináljam ezt. 😅
Komolyra fordítva a szót, én napi sok órát edzettem a bónusz kajálások helyett, és még mindig szoktam, ez a két zene nagyon felpörget közben.
Tudományosan többször bizonyították, hogy a zene stresszoldó hatású. Ellazít vagy jókedvet ad, stílusfüggő. Sok területen használják gyógyításra, zeneterápia.
Akik elhízottak/ evészavarban szenvednek (amik mentális problémák elsősorban), nagyban ered a betegségük a stresszes életmódból, nem megfelelő környezet és stresszkezelés. A zene segíthet ebben.
Nem épp a fogyókúrában, hanem a pozitív életszemléletben, ami enyhíti a stresszt, szűnhetnek a tünetek.
Kérdező, én mozgás mellé szeretem a zenét, motivál, felpörget, és nem a szenvedést érzem. Szóval igen, segítenek a zenék, hallgasd őket, amennyit nem szégyelled :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!