1/9 anonim válasza:
Szerintem pont jó súlyban vagy. Ha szeretnél valamit kezdeni magaddal, akkor fitnesst vagy aeroboc-it vagy bármilyen sportot ajánlok, amihez kedved van. Én is hasonló magas és súlyban vagyok, tehát ebből indulok ki, hogy nem vagy kövér, 171 cm és 63 kg vagyok, vékonykás testalkattal, ha fogynék, akkor már irdatlan vékony lennék, ami nem feltétlen egészséges.
4/9 anonim válasza:
Amennyit akarsz. Ebben benne van az, hogy 1) nem feltétlen kell soványnak lenned, 2) testfelépítéstől nagyban függ a testtömeg, így az önmagában nem releváns, a testzsír százalék egy jobb mérce sokkal.
6/9 anonim válasza:
Csak számok alapján azt mondanám, hogy semmit. De az, hogy kinézetre hogy nézel ki, azt nem tudjuk. Mondjuk ilyen súllyal szerintem fogyni már akkor sem kell nagyon, max. formásodni.
7/9 anonim válasza:
Tőled függ kizárólag. Én 172 cm vagyok. A számomra ideális súly az olyan 55 kg körül van. Ekkor már minimálisan látszanak a kockák a hasamon. Ilyen súllyal érzem magam a legjobban. Hogy ez nálad mennyi, azt így senki sem fogja megmondani. Valahol 50 és 80 kg között vélhetően.
9/9 anonim válasza:
Kelleni semennyit sem KELL, de szerintem max 6-7 kilót tudnál leadni, amivel még épp az egészséges kategóriában maradnál... De ha sportolsz egy kicsit már az elég, hogy formásabb legyél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!