Szerintetek egy ilyen tervvel el lehet érni KB.1 hónap alatt 10 kg testsúlycsökkenést? /75ről 65re,170 cm/
Figyelt kérdés
reggelente szoktam futni 15 percet kb, utána egy pohár natúr yoghurt reggelire, ebéd általában akármi 1 tányér, estefelé kis fekvőtámasz, felülés (50-50), vacsora meg gyümölcs..2010. aug. 28. 17:45
11/14 anonim válasza:
havi 1 kiló MÉG TALÁN belefér a szervezetet nem vészesen megterhelő kategóriába. a többi csak ideiglenes, és utána a szervezet védelezőrendszere mindent el fog raktározni, sokkal hájasabb lesz."
Minden testépítő megmondja, hogy hülyeség. Havi 1kg? Inkább heti 1kiló. hA UTÁNA MEGINT ZABÁL, MINT A LÓ, PERSZE, HOGY ELHÍZIK!
12/14 anonim válasza:
Heti -1 kiló teljesen ideális tempó fogyásnál. Ez még tartható is lesz, persze ha az illető utána is odafigyel az étkezésre. Én amúgy volt, hogy fogytam 10 kilót az első 2 hétben, mondjuk jelentős felesleg volt rajtam és habár ez nem -10 kiló zsírt jelentett, nagyon látszódott a változás. De az illetőn nincs olyan sok felesleg. Szerintem 2-3 hónap simán elég lesz rá. Amúgy jobb lenne, ha napi 5ször ennél. A reggelid kevés, egyél valami szénhidrátot is pl. zabpelyhet. Vacsira meg inká
13/14 anonim válasza:
inkább fehérjét egyél. A gyümölcsöt reggelre, délelőttre hagyd.
14/14 anonim válasza:
Mehet heti akár 8vagy 10étkezés is. Lényeg, hogy a ch és szír az kevés legyen, a fehérje nagyon magas. 75kiló esetében 230g fehérje naponta. 1kiló csirkemellben van 200g fehérje, szóval 230g fehérjét kajából kemény lesz összehozni, szóval tápkieg nem ártana.
olvasd el: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!