Szerintetek egy ilyen tervvel el lehet érni KB.1 hónap alatt 10 kg testsúlycsökkenést? /75ről 65re,170 cm/
Figyelt kérdés
reggelente szoktam futni 15 percet kb, utána egy pohár natúr yoghurt reggelire, ebéd általában akármi 1 tányér, estefelé kis fekvőtámasz, felülés (50-50), vacsora meg gyümölcs..2010. aug. 28. 17:45
1/14 anonim válasza:
Egy nap 5 x étkezés
Diéta- liszt, cukor, édesség kerülése.
Sport- 30 perc naponta
Egy hónap alatt szerintem nem lehet 10 kg-t fogyni egészségesen.
2/14 anonim válasza:
...hacsak nem szeretnél lógó bőrt látni magadon. Heti fél-egy kg súlycsökkenés az ideális, de ha izmot építesz, lehet, nem érdemes annyira a mérlegre hagyatkozni. a reggeli és vacsi nagyon kevés. A reggeli álljon szénhidrátból (kenyérféleség stb), a vacsira jó a pohár natúr joghurt gyümölccsel.
3/14 anonim válasza:
Genetikától függ minden, ez továbbra is igaz. 1 hónap alatt 10 kilót fogyni szerintem nem túl egészséges. Inkább oszd be két-három hónapra.
4/14 anonim válasza:
Fogyhatsz havi 10kilót, de kérdés az, hogy miből? Mert izom 100%, hogy mennye le. Havi olyan 3-4kg az egészséges.
5/14 anonim válasza:
HAVI 3-4? TE BOLOND VAGY?
havi 1 kiló MÉG TALÁN belefér a szervezetet nem vészesen megterhelő kategóriába. a többi csak ideiglenes, és utána a szervezet védelezőrendszere mindent el fog raktározni, sokkal hájasabb lesz.
6/14 anonim válasza:
Havi 10 kg fogyás 75 kg-os testtömegnél csak zsírból lehetetlen. Akkor sikerülne csak, ha körülbelül 150 kg lennél.
Keveset eszel.
Keveset mozogsz. 15 perc futás.. hát, reggeli felfrissülésnek nem rossz. Fekvőtámasz, felülések.. nee.. inkább tornázz otthon egy keveset:
7/14 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 18:40
Te nagyon retard, a havi 3-4 kg teljesen ideális.
8/14 anonim válasza:
19:04, ne sértegess. Te vagy nagyon.. tájékozatlan. Minél nagyobb a súlyfelesleg, minél zsírosabb vagy, annál könnyebben és gyorsabban tudsz leadni a zsírodból. Keress utána a neten, mielőtt neki állsz okoskodni.
9/14 anonim válasza:
Én 84 kgról 1 nyár alatt lefogytam 70re, nem halltam meg, nem lettem plöttyedt, 2 éve tartoma súlyomat. És te meg azt mondod h 1 kg havonta? Nah ne röhögtess xDD
10/14 anonim válasza:
Amúgy bármilyen fogyókúrával NEHÉZ 1 kgot fogyni csak havonta haha:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!