Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha 1000 kalóriával tudnád...

Ha 1000 kalóriával tudnád tartani a súlyod akkor annyit ennél vagy inkább meghíznál?

Figyelt kérdés
Tudom hogy az nagyon kevés,csak érdekel ki mit csinálna.Nem számítana hogy mennyit edzenél stb, akkor is 1000 kalóriával tudnál súlyt tartani.
2021. júl. 30. 13:17
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
55%

24. de képes vagyok (a 18. is én vagyok), de te meg azt nem érted, hogy tényleg nem lehet rá válaszolni, mert paradoxon. te meg almát akarsz összehasonlítani sárgarépával. “a kérdező is tudja, hogy nincs ilyen, hogy súlyt tartani…”.

igen, mindenki tudja. nekifutok még egyszer.

a kérdező elképzelt egy világot, ahol 1000 kcallal tartunk súlyt. eddig oké. nem az 1000kcal a lényeg, írhatott volna 200-at is. ebben a világban mindenki elégedett lenne 1000kcal mennyiségű kajával, mert ezzel tartja a súlyát. tehát ne akard ezzel a világgal összehasonlítani, ahol neled ugyanehhez 1800 kalória kellene, és 1000 kcal már éhezés. abban a világban nem éhezés, hanem pont jó.

de ebben a világban, neked 1800 kalória kell, Géza barátodnak meg 2500, hogy tartsa a súlyát. te nem szomorkodsz azon, hogy jaaaaj, de miért nem ehetek annyit, mint Géza, mert egyszerűen a szervezeted nem igényli, ha meg túleszed magad, akkor valóban híznál.

tehát az 1000kcalos világban sem gondolkozna el azon senki, hogy egy párhuzamos univerzumban ez éhezésnek számít, ha ezzel tartja a súlyát.

könyörgök mondja azt valaki, hogy érti, amit írok, és miért paradoxon a kérdés.

2021. júl. 30. 17:37
 32/43 anonim ***** válasza:
79%
Jézusom, ez egy játék....mindenki ilyen sötét? :D Én megpróbálnám az 1000 kcalt, de valószínűleg kudarcot vallnék.
2021. júl. 30. 18:25
 33/43 Metionin ***** válasza:
57%
Tartanám. Inkább minthogy meghízzak.
2021. júl. 30. 18:29
 34/43 Metionin ***** válasza:
Módosítok, inkább minthogy ELhízzak. Nem tudni mekkora hízásról van szó, rám férne pár kiló de ha a kérdező fiktív tényeiben konkrétan elhízás szerepel, akkor lemondanék a csokikról meg a dupla vacsiról :D
2021. júl. 30. 18:31
 35/43 anonim ***** válasza:
25%
32. te szeretsz olyan játékot játszani, aminek nincs értelme, és amire nincs válasz?
2021. júl. 30. 19:04
 36/43 A kérdező kommentje:
#35 mit zavar ez téged? Én szeretek ilyeneken gondolkodni és jogom van feltenni bármilyen kérdést ide. Ha nem tetszik görgess tovább.
2021. júl. 30. 20:33
 37/43 anonim ***** válasza:
40%

Mit szeretsz egy olyan kérdésen agyalni, amiről eleve tudod, hogy hülyeség?

Ha ennyi felesleges energiád van, miért nem mész el valahova önkénteskedni, hogy legalább hasznosan töltsd azt az időt, amit egyébként ilyen nulla értelmi szintű kérdésekre elpocsékolsz?

2021. júl. 30. 20:58
 38/43 anonim ***** válasza:
38%
36. nem ezzel van a "bajom", természetesen azt kérdezel, amit akarsz. csak furcsa, hogy nem érted, miért nem érdemes ilyenen gondolkodni - szerintem abból többet tanulnál, ha ezen elgondolkoznál, és rájönnél, hogy miért. de természetesen nem muszáj, azt csinálsz, amit akarsz, én csak a gondolkodás "irányában" szerettem volna segíteni - sajnálom, hogy nem sikerült. písz.
2021. júl. 30. 21:14
 39/43 anonim ***** válasza:
79%
Pont, hogy érdemes ilyeneken gondolkodni. Érdekes gondolatmeneteket, beszélgetéseket, akár vitákat indíthat el egy ilyen kérdés pl. egy társaságban. Lehet hozni pro és kontra érveket, megismerni a másik nézőpontját, tágítani a saját ismereteidet. Plusz ez egy kis önvizsgálatra sarkall. Tudom magamról, hogy hiú vagyok, de vajon meddig mennék el érte? Érdekes kérdés.
2021. júl. 30. 21:36
 40/43 anonim ***** válasza:
61%
Igen, ahhoz is kell egyfajta értelmi szint, hogy egyesek a semmiről is órákat tudjanak beszélni úgy, hogy azt hiszik, hogy milyen fontos és érdekes az, amiről beszélnek.
2021. júl. 30. 21:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!