Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehetek vékony?

Hogy lehetek vékony?

Figyelt kérdés
158 cm vagyok és 46 kg, minden nap edzek, mozgok, most a nyári szünetben nem, de heti 4x úszok. Mások vékonynak mondanak, anorexiás, és testképzavaros vagyok. Zavar a zsír, folyton csak ezt tudom nézni magamon, nem tudom elfogadás magam. Egyszerűen tudom, hogy nem vagyok az, de dagadtnak érzem magam. Az idei nyarat már elengedtem, de jövőre szeretnék formásodni. Tudom, hogy ezt nem az éhezéssel és azzal, hogy napi minimum 20x nézem meg magamat a tükörben, hogy mennyire nézek ki dagadtnak stb.

2021. júl. 29. 21:29
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Neked inkább hiznod kéne nem fogyni!
2021. júl. 29. 21:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ráérsz, az a baj. Foglald el magad valami értelmesebb dologgal mint bámulni a saját tükörképed. A mozgás, sport tökéletes erre, és valami hobbi. Mentális problémáiddal pszichológust érdemes felkeresni.
2021. júl. 29. 22:04
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

Jövő nyárra? Ha így folytatod, megse éled..

Inkább szedj fel pár kg-t, és ne nézegesd magad. Valóban nagyon rá érsz, vagy ez is egy kamu kérdés.

2021. júl. 29. 22:43
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Pszichológus
2021. júl. 29. 23:01
 5/8 anonim ***** válasza:
66%
Még egy picit fogysz és gond nélkül felvesznek valamelyik oktatási intézménybe anatómia órákra csontváznak.
2021. júl. 30. 08:48
 6/8 anonim ***** válasza:
86%

Ezen csak a pszichológus tud segíteni. Teljesen rendben van az alakod, súlyod, de ezt úgysem hiszed el nekünk, akkor nem tudom, hogy a kérdést is minden írtad ki.

Majd ha bekerülsz a kórházba, akkor majd észhez térsz remélem. Bár bízom benne, hogy odáig nem fajul ez a dolog. Szüleid ennyire nem foglalkoznak veled, hogy legalább elvinnének egy szakemberhez téged?

2021. júl. 30. 09:06
 7/8 anonim ***** válasza:
73%

Már vékony vagy, tádám!

Ha nem látod magad vékonynak, akkor irány a pszichológus!

2021. júl. 30. 15:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne a zsírral és kg-al törődj. Csak az alakodat nézd. Kezdj el komolyabban edzeni, súlyzós edzést végezni. Ettől fogsz feszesedni és jobban kinézni. Lehet valaki löttyedt szar attól még hogy "vékony" és az valóban zavarhat. De csak rontasz a helyzeten ha elkezdesz koplalni.
2021. júl. 31. 12:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!