Hogyan tudnék lefogyni?
Hogy kinek milyen étrend válik be az nagyon egyénfüggő. Hiába írom le, hogy nekem, az igényeim, az ízlésem szerint is a szénhidrátszegény étrend vált be, és azzal fogytam le elég sokat, neked nem biztos hogy jó lesz.
Ki kell tapasztalni.
Általánosságban kerüld a fehérlisztet, cukrot, és mindent ami ezeket tartalmazza. Teljes értékű élelmiszerekre alapozz és mozogj rendszeresen. Innentől egyéni dolog, mit hogyan csinálsz. Ahogy neked jó.
Elsősorban, ne érezd magad rosszul a súlyod miatt. Nem "nagyon sok" a súlyod. BMI szerint is szerintem még ott vagy az egészséges súlyban. Evvel nem azt akarom mondani, hogyha zavar, akkor se fogyj, hanem csak azt akarom mondani, hogy ne undorodj magadtól, se semmi ilyen, persze ha zavar, adj le pár kilót, de nincs nagy baj a súlyoddal, ne légy ennyire kritikus önmagaddal szemben. :)
Az első válaszoló szépen leírta, hogy a cukrot, fehérlisztet, meg az ilyeneket érdemes lecsökkenteni. Pl. a cukros üdítőket rögtön érdemes kizárni, nagyon sok kalória van bennük. De amúgy ami fixen bevált módszer, az a kalóriaszámlálás. De van, akinek szimplán beválik a "megpróbál kevesebbet enni" is, de a kalóriaszámlálás az, amivel biztos tudsz fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!