Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki tud segíteni nekem ?...

Valaki tud segíteni nekem ? Túlsúlyos vagyok... szeretnék lefogyni 20 kgt..

Figyelt kérdés

Elsősorban: 173.3 cm, 90 kg és 23 éves nő vagyok.

Aki volt már ilyen helyzetben, annak mi vált be? Mit evett? Mennyiszer edzett egy nap?.

És milyen dolgok kellenének egy egészséges fogyáshoz

Nem dohányzom, nem iszok alkoholt.

Privátban is elfogadom a tanácsokat..

2021. júl. 18. 12:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%

Eljártam minden nap sétálni 1 órát, vagy többet.

Ugrókötelezés. Súlyzózás. Heti 3-szor kb.

Nem ettem cukrosat, olajost, glutént.

Főzzél mindent. Pároljál, grillezzél. Csak kend ki a serpenyőt olajjal, vagy zsírral. Semmit ne süss sok olajba. Sok zöldség kell. Párolt zöldségek azok nagyon jók. Sima joghurt. Stb.

A reggeli feketekávé is felpörgeti a fogyást.

2021. júl. 18. 12:46
 2/11 A kérdező kommentje:
1# és mennyit fogytál?
2021. júl. 18. 13:39
 3/11 anonim ***** válasza:
48%
35 kilót
2021. júl. 18. 14:18
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én kangooval tudtam lefogyni.

166 cm és 92 kg voltam 2 évvel ezelőtt. Eleinte heti 2 alkalommal mentem, aztán heti 3szor 1 óra kangoo edzés volt. Majd az egyik kangoot lecseréltem trxre. A lezárások alatt itthon edzettem online. Az étkezésemet nem nagyon változtattam meg, kivéve, hogy nem ettem mindennap édességet, csak vasárnaponként. Most 61 kg vagyok. A napi vízfogyasztásom növeltem 2,5 literre, előtte nagyon kevés vizet ittam, valamint a napi fix 3 kávét redukáltam napi 1-2 kávéra. Talán fontos még, hogy mindent én főzök magamnak, friss alapanyagokból. Alkoholt pedig 2 éve nem ittam.

2021. júl. 18. 16:15
 5/11 anonim ***** válasza:
84%

Én úgy alakítottam ki az étrendemet ahogy nekem a legjobb. Ennek legnagyobb része húsokból, zöldségekből, tojásból, olajos magvakból, tejtermékekből, zsiradékból áll. Ezt kiegészítettem még szénhidrátcsökkentett kenyérrel, tésztával és némi ilyen édességgel. Heti 5x 1 órát mozgok valamit ülőmunka mellett. Jellemzően gyorsgyaloglás,szobabicikli, felülések, súlyzózás, saját testsúlyos gyakorlatok.

Így fogytam le több mint 2 év alatt (28 hónap) 170 kilóról, most 74kg vagyok, 65kg a célom, szóval már a vége felé járok:)

2021. júl. 18. 18:28
 6/11 anonim ***** válasza:
Majdnem 100 kilót lefogytál, 5-ös? Hát bravúros teljesítmény. És nem lóg a bőröd?
2021. júl. 18. 20:47
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Itt-ott maradt némi bőr, de nem vészes. Elég lassan fogyok, kezdetektől szedek kollagént, ês ott a mozgás, ezek mind sokat segítettek rajta. Inkább bőr mint mégegyszer kövérség és velejárói. Ruhában amúgy nem igazán látszik, csak rövidujjú felsőben. De majd megcsináltatom a bőröm,ha eljön az ideje:) még vár rám a maradék 9 kg felesleg leadása.
2021. júl. 18. 21:03
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2021. júl. 18. 21:25
 9/11 anonim ***** válasza:
40%
na már megint a gluténes
2021. júl. 18. 22:33
 10/11 anonim ***** válasza:
36%
Meg a szénhidrát csökkentős. Akkor mégegyszer: fogyni kalóriadeficitben lehet. Önmagában sem a glutén, sem a szénhidrát nem hízlal. Remekül lehet fogyni high-carb és glutén fogyasztásával is.
2021. júl. 18. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!