Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az olyan tulsulyosak akiknek...

Moosenstein kérdése:

Az olyan tulsulyosak akiknek sikerul lefogyni, lelekben koverek maradnak?

Figyelt kérdés
Ledobtam olyan 30 kilot az elmult masfel evben, 115-rol ingadozo 83-86 kilora, de meg mindig irgalmatlanul pocoknak erzem magam. Amugy 186 cm vagyok es a felesegem szerint elment az eszem. Van ezzel mas is igy?
2014. máj. 17. 20:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi,elmúlik,bár idő kell hozzá.Én 101kg voltam,most 73-75 vagyok.
2014. máj. 17. 20:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Hmm... hat az elmlut 2-3 honap nem volt eleg :(
2014. máj. 17. 21:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 9 éve fogytam le,azóta tartom a súlyom.De topot még most se vennék fel,vagy olyasmit amiből kilátszik a hasam.Sportolok és nem mondaná meg rólam senki,hogy kövér voltam.
2014. máj. 17. 21:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan, mint amikor laposnak tartottam magam. Volt pár lány, akikről úgy gondoltam, nagy a mellük, az enyém meg baromi kicsi; aztán egyszer láttam az egyik lányt pulcsiban, és nem látszott nagymellűnek, sőt. Valamit helyrerántott bennem a dolog, talán rájöttem, hogy mások sem tökéletesek, nem pont olyanok, mint amilyennek az irigy szemem látta őket. Hab a tortán, hogy mára nekem van nagyobb és formásabb mellem.:)

Szóval valahogy meg kell látnod, hogy te soványabb vagy, mint korábban, és más se modell/száralkat. Fel kell nyitnod a szemed valamivel.

2014. máj. 18. 08:58
 5/7 Mi közöd Tőle ***** válasza:
35%

Én irgalmatlanul szexinek tartom magam. Megszabadultam 25 kilótól. Ezáltal remek férfias alakom kiteljesedett. Teljesen úgy érzem magam, mintha mindig ilyen lettem volna.

Tehát nálam nem okozott ez gondot, hogy "lélekben kövér maradtam". Ezt a marhaságot.

2014. máj. 18. 10:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 5-ös.Egyáltalán nem marhaság amit a kérdező írt.10 éve lefogytam,de még most sem vennék fel olyan ruhát,amiből kilátszik a hasam.Pedig nem csíkos a bőröm és mára egy deka felesleg sincs rajtam.Egyszerűen berögzült,hogy hájas volt sokáig.
2014. máj. 18. 12:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Ugy latom van aki igy es van aki ugy van a dologgal :) Azt hiszem en a szerencsetlenebb csapatba tartozom. Valoszinuleg sosem fogok megszabadulni az erzestol, hogy meg mindig pocok vagyok s a gondolattol, hogy ha kicsit nem figyelek visszajon az osszes leizzadt kilo :/
2014. máj. 18. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!