Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki tud segíteni nekem ?...

Valaki tud segíteni nekem ? Túlsúlyos vagyok... szeretnék lefogyni 20 kgt..

Figyelt kérdés

Elsősorban: 173.3 cm, 90 kg és 23 éves nő vagyok.

Aki volt már ilyen helyzetben, annak mi vált be? Mit evett? Mennyiszer edzett egy nap?.

És milyen dolgok kellenének egy egészséges fogyáshoz

Nem dohányzom, nem iszok alkoholt.

Privátban is elfogadom a tanácsokat..

2021. júl. 18. 12:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én már a 13. kilómat taposom nagy túlsúlyból, április óta. Lényeg, hogy ne éheztesd magad. Inkább lassan, de biztosan, minthogy gyorsan akard ledobni.

Napi 5x étkezés, sok folyadék lehetőleg sima víz (vagy kávé vagy tea cukor nélkül). Nekem ez egy átlagos napom: reggelire zabpehely aszalt gyümölccsel, kávé. Tízóraira sovány joghurt vagy alma,gyömbér,stb., ebédre párolt csirkemell salátakörettel, uzsonna megint valami joghurt, vagy sajt vagy gyümölcs, vacsora sonka, főtt tojás, zöldség, tk. Nem vagyok fizikai munkás, itthon lévő anyuka vagyok, nincs szükségem annyi bevitt energiára, bőven elég ez is. kenyérszelet.

Heti 5x sportolok, plusz mivel szörnyű székrekedeseim vannak, segít a kiürítésben néha a szűztea kapszula. A hangsúly a türelmen van, és unalom ellen a csipegetés helyett egy jó elfoglaltság, ami hasznos is :)

2021. júl. 19. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!