Hogy tudnék minél hamar lefogyni?
Kb 175cm magas vagyok,tegnap vettünk mérleget,mert az előző még pár hónapja tönkrement.Nem szoktam a kg-val foglalkozni,de mégis “kipróbáltam” az újat.Mikor megláttam,hogy 100,4kg vagyok kicsit pánikba estem…
Nagyon nem látszott rajtam én olyan 75kg-ra tippeltem volna,de sajnos a mérleg nem azt mutatta.
Bár sajnos vannak rajtam már csúnya lila striák is kb mindenhol,én mégse gondoltam volna,hogy ilyen dagadt vagyok.
Az lenne a kérdésem felétek,hogy szerintetek mivel tudnám ezt hamar csökkenteni??(edzek már 2 napja mielőtt megláttam,hogy hány kg vagyok azelőtt kezdtem el egy nappal)De én minél hamarabb szeretnék leadni még nyaralás előtt…
Hamarabb kellett volna igen,utólag már cseszhetem:)
15.-én megyünk nyaralni.
Utolsó előttinek köszönöm!
#3-as vagyok.
Szerintem addig 3-4 kilót van esélyed ledobni, ha elkezdesz kalóriát számolni. Az első kilók könnyebben mennek le, de az első pár kiló lehet nem is lesz olyan látványos. Mindenesetre, ha a nyaralásra nem is lesz csúcs formád, hajrá, ha elkezdesz életmódot váltani, akkor év végére már elég jó formában lehetsz, csak számolj kalóriát és próbálj mozogni. :)
"Imádom" az ilyen kérdéseket. 😂 És fogom a fejem, hogy a kérdést feltevő csak viccel, vagy tényleg ekkora lenne bent nála a sötétség, hogy komolyan gondolja?
Minden év január elsejétől lehet arra számítani, hogy el fog jönni a nyár, a nyaralás, tehát már akkor célszerű elkezdeni a nyári alak formálását, aki előző év nyár végétől idáig nem figyelt erre.
Heti szinten fél vagy egy kg-t lehet leadni egészséges keretek között. Tehát kérdező, így jártál most, majd jövőre sikerül, ha elhatározod, hogy lefogysz és teszel is érte.
Ne haragudj,de marhán nem vagyok kíváncsi arra,hogy mennyire tartasz sötétnek vagy sem.😃Szerintem pont nem kötelező válaszolni egyik kérdésre sem😉Inkább tartsd magadban az ilyen fajta kritikákat lehet mindenki jobban jár ha már a sötétségnél tartunk…😉😉
Tudom, az igazság fájdalmas, főleg, ha szembesítenek vele.
Mégis mit gondoltál mikor feltetted ezt a kérdést? Tényleg azt hitted, hogy van valami csodaszer, amivel két hét alatt 20 kg-t lefogysz minimum?
De tényleg nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi volt a fejedben, mikor ezt a kérdést kiírtad. Milyen válaszokat vártál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!