Ez hízlal? Pánikbeteg vagyok. És sok stressz után, egy ideig nem csúszik a szilárd kaja.. nem szeretnék lefogyni, ezért éjjel 1kor meg ettem egy tál zöldség levest, egy kinder pinguit egy csokis pudingot és egy db kinder csokit.
Hat ez rettenetes terv kerdezo. Szeretsz amugy jojozni? Hizni-fogyni? Szerintem nem jo buli, de ha elvezed, akkor eheztesd csak magad, meg eljel kakaon es kenyeren(??).
De ha egyebkent nem, akkor tessek eletmodot valtani, szamolni a kaloriakat es sportolni :)
Erőltettem. Nem tudom te mitől félsz ? Én attól féltem ki fogom hányni folyton gombócot éreztem a torkomban. Aztán amikor eljutottam oda hogy inni se tudtam egész nap akkor úgy voltam vele hogy jobb kihanyni mint kórházba kerülni . Valami stressz biztos van az életedben. Én túl sokat foglalkoztam más véleményével, túlságosan meg akartam felelni jött a korona időszak féltem hogy nem lesz munkám. Előtte persze dolgoztam heti 60 órát két helyen az is kimeritett. Az egyik helyen felmondtam, vettem könyveket a témában azokat olvasgattam, relaxációs gyakorlatok. Ami a legtöbbet segített az az erőltetés. Én azt mondtam magamba ha jött a pánik evés közben hogy gyere b+ , csináld akkor tegyél tönkre, engem aztán nem érdekel... vagy a másik módszer hogy kitaláltam magamnak ilyen rituális nyugtató módszert . 1. Lépés 5 lassú levegővétel 2. Biztató szövegek pl hogy erős vagyok máskor is volt ilyen akkor is tuleltem , meg tudom csinálni . 3. Lefoglaltam magam valami aprósággal pl telefonos játék amire oda kell figyelni , valamilyen számlát pl telefon számlát befizettem. 4. Eldöntöttem hogy egy óráig nem stresszelek azon hogy rosszul vagyok r vagy sem hanem majd történik valami . Most sem az igazi még az állapotom, de egy nagyon nagyon súlyos helyzetből jöttem ki ezekkel az apróságokkal. Én nem csak enni/inni de a saját szobambol se tudtam kimenni egy hétig csak WC /re a fogmosás is gondot okozott , napi 3 panikrohamom volt ami órákig tartott , utazás teljesen felejtős. Én a mai napig csodálom hogy ebből ki tudtam jönni gyógyszerek nélkül , pedig jártam pszichiáternel és mondtak h ez elég súlyos és kellene a gyógyszer .
Egy próbát megér, de sajnos muszáj erőltetni azokat a dolgokat amiktol tartasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!