Pánikbeteg vagyok, hogy tudnám kezelni?
Sziasztok ez hosszú lesz!
Kb 4 éve kezdődött, amikor 8.-os lettem, és új suliba kellett mennem. Egyszer csak fizika órán rosszul lettem, elkezdtem fulladni. Ekkor még nem tudtam mi is van. Majd otthon az egyik pillanatról a másikra rosszul lettem, fulladtam, elkezdtem félre nyelni, folyamatosan rosszul voltam, jöt a borzasztó fejfájás, majd mellhas fájdalom. Kivizsgáltak, kiderült semmi bajom, jártam pszichológushoz 1 évig, ott azt mondták amiatt van, hogy új suliba kell mennem, és új helyet kell megszokni, meg félek a beilleszkedéstől. Egy darabig jól is voltam, bár a középiskolát úgy jártam végig, hogy nem lettek mélyebb kapcsolataim, nem voltak barátaim. Jártam iskola pszichológushoz, de nem segített. Iskolán kívül szereztem barátokat akik mellettem vannak azóta is, már kezdtem magam jól érezni, és a tüneteim is kezdtek elmúlni, amikkor tavaj nyáron egy erős rohamom volt vagy mi. A fejem hónapokig fájt, úgy hogy majd meghaltam. Hirtelen egyik percről a másikra kezdődött. Kivizsgáltak újra, megjártam a fejfájás ambulenciát is, kaptam erős fájdalom csillapítót, majd 1,5 hónap után múlt el csak. Pár hónapig minden rendben is volt, majd egyik este összeestem, beszúrt a szivem, és elvitt a mentő, újra megvizsgáltak a szivemet, de azt mondták pszichés baj. Azóta már 21 éves vagyok. Mit tudnék tenni? Sajnos semmi nem segít, ha eljárok futni, akkor is hirtelen jelentkezik fejfájás. Egyre jobban félek a betegségektől már. Bár az akadájokat jól viselem imádok új szakmát tanulni, van célom mégis valami nem jó. Pedig mindenem megvan. Vannak barátaim, van egy csodás szerelmem, a szüleim is mellettem vannak, van szakmám, most tanulom a 3.-at és mégis hirtelen rohamaim vannak
Van valaki hasonló helyzetbe? Tudna valaki tanácsot adni nekem? A helyesírásért bocsánat. 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!