Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Azoktól kérdeznék, akik d.u....

Azoktól kérdeznék, akik d.u. 3 után már nem ettek?

Figyelt kérdés

Milyen kezdősúlyról indultatok és mennyi idő alatt hová jutottatok el vele. Mennyi jött vissza, mikor újra elkezdtetek este is enni?

(Olyan válaszokat léci ne írjatok, hogy ez mennyire nem egészséges, vagy hogy mozogni kéne... stb..., most nem erre vagyok kíváncsi.)

#3 után nem evés
2021. júl. 5. 21:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
79%
"A kalóriabevitelem kb ugyanaz".....na itt a gond. Amikor pontosan grammra nézzük, akkor is képesek vagyunk eltévedni, nem hogy ha csak "kb.". Bár később azt írod, hogy ugyanaz, de valójában tényleg csak kb. Sajnos így lehet elég könnyen fals következtetésekre jutni (hogy nem a kalóriadeficit miatt fogysz, pedig de).
2021. júl. 6. 19:23
 12/12 anonim ***** válasza:
85%
Nekem is működött ez az este nem eszek fogyókúra. De csak addig csináltam így, amíg rá nem jöttem, hogy a kalória a lényeg. 10 kilót adtam le így, majd utána azt csináltam, hogy kicsit lecsökkentettem az adagjaimat és este 7-kor még beiktattam egy étkezést. Ugyanúgy fogytam tovább, csak nem akartam este éhenhalni.
2021. júl. 6. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!