Azoktól kérdeznék, akik d.u. 3 után már nem ettek?
Milyen kezdősúlyról indultatok és mennyi idő alatt hová jutottatok el vele. Mennyi jött vissza, mikor újra elkezdtetek este is enni?
(Olyan válaszokat léci ne írjatok, hogy ez mennyire nem egészséges, vagy hogy mozogni kéne... stb..., most nem erre vagyok kíváncsi.)
Én most 4 kilót fogytam egy hónap alatt azzal, hogy nem eszem 3 után. Kb 5 éve úgy éltem eddig, hogy nem ettem sohasem reggelit, csak ebédet és vacsorát és pár év alatt feljött 15 kiló. Nem azért nem ettem reggelit, mert nem akartam, hanem egyszerűen nem kívántam, nem voltam éhes. Talán azért, mert este ettem.
Most, hogy elkezdtem nem vacsorázni, éhes vagyok reggel, így eszem reggelit és ebédet, de vacsit már nem. A kalóriabevitelem kb ugyanaz, mint korábban, csak most reggel eszem azt, amit eddig este és így ment le 4 kiló.
Én nappal vagyok ébren, éjjel alszom. Ezek szerint mégis számít, hogy a napom aktív időszakában eszem és a passzívban már nem, hiszen a kalóriamennyiség ugyanaz, mint eddig és mégis fogytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!