Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Azoktól kérdeznék, akik d.u....

Azoktól kérdeznék, akik d.u. 3 után már nem ettek?

Figyelt kérdés

Milyen kezdősúlyról indultatok és mennyi idő alatt hová jutottatok el vele. Mennyi jött vissza, mikor újra elkezdtetek este is enni?

(Olyan válaszokat léci ne írjatok, hogy ez mennyire nem egészséges, vagy hogy mozogni kéne... stb..., most nem erre vagyok kíváncsi.)

#3 után nem evés
2021. júl. 5. 21:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
42%
így jártál.
2021. júl. 5. 22:30
 2/12 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem ha továbbra is figyelsz a kalóriákra, akkor nem kéne, hogy bármennyi súly is visszamenjen. Én egy időben szintén időszakosan böjtöltem, és na, akkor is meg volt a kalóriadeficit. Szerintem ha nem vagy kalóriadeficitben, akkor aztán tök mindegy mikor eszel vagy mikor nem, úgy se fogsz fogyni. Ha pedig utána ezt a böjtölést abbahagyod, és elkezdesz zabálni, akkor mindenhogy fogsz hízni. Tök mindegy, hogy 3000 kalóriát este eszel meg, vagy délután 3 előtt, ha túlmész a kalóriakereten, hízni fogsz, de ha benne maradsz, akkor bármikor ehetsz.
2021. júl. 5. 22:34
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Ettől nem fogsz fogyni, az a kérdés, hogy mit ettél előtte. Attól, hogy korog a gyomrod egy dekát sem fogysz, ez csak illúzió! Ha megfelelő kalóriakeretet tartasz akkor éjfélkor is ehetsz.
2021. júl. 5. 23:18
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
120 kg-ról indultam, és 92 kg lett a vége. Ez az ideális súlyom nagyjából. 26/F, 185 cm. Úgy déltől nem ettem semmit már. Mondjuk ez amiatt volt, mert éjjeli műszakban voltam folyamatosan, tehát olyan dél fele feküdtem le aludni, és este 7 fele keltem. Este 7-től viszont másnap délig folyamatosan ettem. Nálam a böjt nem működött. Így szétosztottam a napi kajamennyiségemet 6 adagba, tehát úgy 2,5 óránként ettem végig, amíg ébren voltam.
2021. júl. 6. 00:15
 5/12 A kérdező kommentje:

Én most 4 kilót fogytam egy hónap alatt azzal, hogy nem eszem 3 után. Kb 5 éve úgy éltem eddig, hogy nem ettem sohasem reggelit, csak ebédet és vacsorát és pár év alatt feljött 15 kiló. Nem azért nem ettem reggelit, mert nem akartam, hanem egyszerűen nem kívántam, nem voltam éhes. Talán azért, mert este ettem.

Most, hogy elkezdtem nem vacsorázni, éhes vagyok reggel, így eszem reggelit és ebédet, de vacsit már nem. A kalóriabevitelem kb ugyanaz, mint korábban, csak most reggel eszem azt, amit eddig este és így ment le 4 kiló.

Én nappal vagyok ébren, éjjel alszom. Ezek szerint mégis számít, hogy a napom aktív időszakában eszem és a passzívban már nem, hiszen a kalóriamennyiség ugyanaz, mint eddig és mégis fogytam.

2021. júl. 6. 08:36
 6/12 anonim válasza:
84%
Én ha este nagyon bekajálok vagy későn eszem, akkor reggel nagyon éhes vagyok. Ha esetleg nem vacsorázom, az nem visel meg. De mondjuk lefekvés előtt enni alapból nem hasznos.
2021. júl. 6. 08:47
 7/12 anonim ***** válasza:
74%
Este 22 kor fekszem le. Ha 15 óra után nem ennék, a szervezetemet nem tudnám estig elegendő energiával ellátni. Amit attól fogynék, az igaz hogy tartalékból menne, viszont a cukorháztartásom és a vérnyomásom is összeomlana. Szóval kerdezem: milyen bziság ez?!
2021. júl. 6. 11:11
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
ÚGy bírom ezt asüketséget szerintetek ha 2szer ezel 1000 kcalt egy nap vagy 4szer 500-at ugyannnyit ér? Felszívódásról hallotatok már? ennyi erővel túl is ehetnéd magad napi egyszer , pusta logika nem fog annyit érni
2021. júl. 6. 11:14
 9/12 anonim válasza:
93%
Másfél hónapig nem vacsiztam, ezalatt lement 86-ról 81-re. Azóta eltelt 3 hónap, visszaszedtem 2 kilót, pedig próbálok az adagokra odafigyelni.
2021. júl. 6. 11:33
 10/12 anonim ***** válasza:
93%
Én évekig nem vacsoráztam, egy dekát sem fogytam. Most napi 3 étkezéssel 6 kg-al vékonyabb vagyok.
2021. júl. 6. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!