Azoktól a szoptatós anyukáktól kérdeznék, akik felvették a pfizert!Voltak mellékhatàsok?
Volt-e valakinek mellékhatása? Az első vagy a másodiknal jött ki jobban? A baba ugyanúgy evett? Nem kavart be? Tudom, valakinek bugyuta kérdés!
De ezekről senki nem beszél, csak, hogy oltakozzunk bátran! De kíváncsi vagyok, hogy a babára kihatott-e! Köszönöm a válaszokat!
Semmi negatív mellékhatást nem tapasztaltam az első után.
Úgy tűnt valóban elkezdtem átadni a védettséget a kislányomnak, első éjszaka oltás után nyugtalanabbul aludt mint védőoltások után általában és első nap picivel magasabb volt neki is a testhője, de szinte nem is volt annyi hogy hőemelkedésnek lehessen mondani.
Nagyon hálás vagyok az oltásért, lehet hogy ő kockázati csoportba is tartozna az izomproblémája és alacsony testsúlya miatt és sajnos a játszótéren rendszeresen halljuk ki volt két hete beteg, még fertőtlenítés és maszk mellett is elkaphatnánk.
És a másik fontos dolog hogy így lehetőséget kaptam hogy felnevelhessem, baráti körünkben történt már tragédia, fiatal, egészséges szülő hunyt el koronavírusban.
Nekem csak aznap délután volt egy kis hőemelkedésem (délelőtt kaptam), meg másnap fájt a karom a szúrás helyén, de ennyi. A babán semmit nem vettem észre, tejem is ugyanúgy volt, ő ugyanolyan kedvvel szopizott (9 hónapos).
Még csak az elsőt kaptam meg.
Tűt egyáltalán nem éreztem. Meg is lepődtem, h kész is?
Na de estére úgy bedurrant, éjjel alig bírtam mozgatni a karom. De ennyi.
Másnap egész nap ágyban pihiztünk a 8hetesemmel, de ezt már lehet bebeszéltem magamnak. ( vagy vágytam a nyugira, és így hagyott a család 🤣
Azóta eltelt 3 hét, és semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!