Tanárok miért Pfizert kaptak?
Az orvosokat és egészségügyi alkalmazottakat is azzal oltják, miért?? Ha annyira jó minden Orbánék által engedélyeztetett vakcina, akkor miért a pfizert adják a betegeknek, az orvosoknak??
Vannak itt furcsaságok azért bőven. Én majd kapok amit kapok, mert tényleg nem érdekel. De vannak olyan kérdések, amikre választ nem fogsz kapni.
Tanár vagyok, és bár sokan nem akarnának sinopharmot, én simán azt választottam volna. Viszont, nem akartam variálni, mert az oltóponton az volt csak, így felvettem a pfizert. Azért jobban bíztam volna egy hagyományos technológiában...
Mindenki elvan, hogy a pfizer legjobb, de csak azért, mert úgy van bereklámozva...
COVID-19-VAKCINÁK HATÁSOSSÁGA
Pfizer/BioNTech - 95%
Moderna - 94,5%
Szputnyik V - 91,6%
AstraZeneca/Oxford, Covishield - 82%
Sinopharm - 79,4%
Johnson & Johnson - 67%
Convidecia (CanSino) - 65,3%
Tanárként nem? Tudod hányszor jött oda hozzám gyerek az arcomba köhögve, hogy ő rosszul érzi magát, lázas, és haza mehetne-e?
Hiába mondod a gyerekeknek, hogy tartsunk kis távolságot, járvány van. A gyerek az gyerek.
Csóri 3-as. Ráerőszakolták a leghatásosabb oltóanyagot, pedig a kínait azerette volna 😢 Ez annyira tragikus.
Más meg csak azt kaphatja, (eü okból) és hónapok óta vár rá...
Valljuk be, szimplán kinyalták a tanárok s.ggét ezzel is, de ez se volt elég, mert most is ők kiabálnak a leghangosabban...
#8:
És mindenki mást át tudnak vizsgálni? Belenéz az orvos a leleteidbe úgy küld el. Az oltás előtt pedig az oltóorvos nézi át a kérdőívet, az alapján kikérdez.
Tanárok esetében miért nem tudott (volna) ez működni?
Szimplán próbálták betömni a szájukat, mert október óta a tanárok siráma folyik a csapból is...
Csak nem sikerült.
Kíváncsi vagyok, milyen indokot találnak majd ki, h máj 10-n se kelljen visszamenni tanítani... 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!