Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit szól a háziorvos aki...

Mit szól a háziorvos aki felhív ha inkább megvárom a Pfizer-t?

Figyelt kérdés
Nektek nem nehéz visszautasítani a kínait pl? Nincs vele bajom, csak nem tudom mennyire hatékony, ellentmondók a hírek, illetve nem biztos hogy elfogadják majd. Pfizer vagy esetleg Szputnyikra pályázok.

2021. ápr. 20. 17:41
 1/5 anonim ***** válasza:
15%
Odaadják másnak, aki behívó nélkül odamegy. Amúgy nekem mindegy melyiket adják be, úgyis elkaphatod és fertőzhetsz ha beoltottak, szóval mindegy, de ha ez kell a normális élethez akkor oltsanak be a semmiért.
2021. ápr. 20. 17:47
 2/5 anonim ***** válasza:
65%

1. "A Pfizer-vakcina a vírus átadását is megakadályozza"

[link]

2021. ápr. 20. 17:52
 3/5 anonim ***** válasza:
78%

1-es, az Astrazeneca is nagy mértékben megakadályozza a vírus továbbadását, meg a Pfizer, amit a 2-es is említ. Valószínűleg a többi is, azoknál még vizsgálják.

Ezen kívül mindegyik vakcina szinte 100%-ban megakadályozza, hogy súlyos betegség alakuljon ki, súlyos szövődménnyel vagy akár halállal végződő. És a megfertőződés esélyét is nagyban csökkentik.

Azért kapják el oltottak is még nagy arányban a fertőzést, mert a védettség kialakulásához idő kell. Igazából a második dózis után 2 héttel válik az ember védetté, ezt viszont sokan nem várják ki, és jóval hamarabb feladják az óvintézkedések betartását.

2021. ápr. 20. 18:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan ertik, miert. Ha ki tudod ugy varni, hogy nem kell bejarnod kozossegbe, tudsz ovatos lenni, akkor erdemes.

Mas kerdes, ha minden nap ki vagy teve emberek kozelsegenek, akkor mar nem mondhato, hogy jobb a covid, mint a kinai vakcina.

2021. ápr. 20. 18:24
 5/5 anonim ***** válasza:
68%
Engem felhívott a háziorvosom 2 hete, szputnyikot akart adni amit nem fogadtam el, mondtam neki, hogy megvárnám amíg elérhető lesz a pfizer. Azt mondta akkor a telefonba, hogy rendben van felírta és majd szól ha lesz pfizer. Tegnap hívott, hogy ma mehetek a pfizer-ért, úgyhogy semmi baj nincs belőle ha visszautasítasz egy vakcinát, ezen ne aggódj. (23 éves vagyok és nincs semmilyen alapbetegségem.)
2021. ápr. 21. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!