Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így kezdésnek jó?

Ez így kezdésnek jó?

Figyelt kérdés

Sajnos elég sok szénhidrátot eszem és keveset mozgok. Nem vagyok túlsúlyos, de meglátszik rajtam a rossz étkezés és a mozgás hiánya. Elég válogatós vagyok: tojás, rizs, krumpli, csirke, illetve a +kalóriák (péksüti, kávé vagy tea sok cukorral/mézzel, kekszek stb). Arra gondoltam, hogy az ebédem felét kicserélném zöldségekre, a nasikat teljesen elhagynám és a reggeli kávé helyett csak teát innék édesítővel vagy anélkül. Mozgásnak sétát gondoltam, reggel-este 1 óra.

Kezdésnek ez így megfelelő?

2021. júl. 2. 13:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Simán, én is így kezdtem. Csak a mennyiség számít, akkor is ha egészségesen eszel ;)
2021. júl. 2. 13:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletes. Bár én számolom a kalóriákat, és így egy kis nasi is belefer. 2 hét alatt 2 kg fogytam +mozgás
2021. júl. 2. 13:43
 3/7 anonim ***** válasza:
31%
2.Én meg 20 nap alatt fogytam 8 kg-ot. Nem eszek cukrot,kenyeret,tésztát,húst,rizst,üdítőt. Ezenkívül nagyon sok mozgás.És nem számolgatok,nem akarok matematikus lenni.
2021. júl. 2. 15:36
 4/7 anonim ***** válasza:
A kávét nem muszáj elhagynod csak cukor nélkül és kevés tejjel fogyaszd.Nekem gyorsitotta az emesztesem es "nasiként" ittam.
2021. júl. 2. 16:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Vannak appok, amibe felírod hogy az adott kajábol hány grammot eszel, és kiszamolja neked :)

2021. júl. 2. 17:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Az édesítő akár többet ront mint használ, maximum egy kicsi cukor de akkor már inkább a méz

Péksütit kerüld el maximálisan ha tudod, azok tényleg károsak

Zöld teát is érdemes fogyasztani

Nekem elsőre rossz volt de valahogy hozzászoktam (citromlét azért rakok bele)

Meg ezeket ne üres gyomorral ide, mert kimarhatja hosszútávon

2021. júl. 2. 20:18
 7/7 anonim ***** válasza:
5.De mi szükség ilyen programokra,hogyha van mérlegem? Ráállok és megmutatja,hogy fogytam-e,ennyi.Sokan túlgondolják ezt a fogyókúrázás dolgot,pedig valójában nagyon egyszerű.A felesleges,szervezet számára nem létfontosságú dolgokat nem kell megenni,valamint a mozgás megszokott mennyiségét drasztikus módon meg kell emelni.Ez az utóbbi az, ami már nem igazán szokott tetszeni a fogyni vágyóknak. Ezért maradnak ők fogyni vágyók.Most pedig ,mivel mindjárt 5 óra,megyek futni.3-as voltam.
2021. júl. 3. 04:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!