Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen diétás ételeket ehetnék?

Milyen diétás ételeket ehetnék?

Figyelt kérdés
Szülés utáni plusz kilókat szeretném leadni. Szerencsére csak 4-5 kilóról van szó. Soha nem diétáztam, így a natúr csirkén és rizsen kívül nem sok ötletem van. Egyelőre azt kezdtem el, hogy a tésztát és a krumplit elhagytam. Az ebéd még hagyján, azt kitalálom, de reggelire és vacsorára mit ehetnék? Az edzés egyébként kilőve, hatalmas hasam volt és szétnyílt a hasizmom. Csak a gyógytornát csinálhatom.
2021. jún. 22. 15:42
 1/9 anonim ***** válasza:
12%

Reggeli: protein palacsinta vagy zabkása gyümölccsel, vagy müzli növényi tejjel. Esetleg tk pirítós pulykasonkával, zöldséggel vagy tojással.

A vacsora nálam ugyanaz kb ami az ebéd: tojásos lecsó, gombapöri, csirke vagy hal grillezett zöldséggel, salátával, bulgurral vagy rizzsel. Vagy wokban sült zöldségek egy fél babkonzervvel vagy egy tonhal konzervvel. Ha nagyon hardcore akarok lenni vagy nem vagyok igazán éhes, akkor 10 dkg pulykasonka 1 kefírrel és valami zöldség mellé vágva: ubi, retek vagy paprika.

Ja, másik kedvencem a spenót főtt tojással vagy tonhalkonzervvel vagy sárgaborsó főzelék rántás, habarás nélkül, indiai fűszerezéssel. Vagy a húslevesből szedek ki hozzá főtt husit vagy ha csirke pörkölt van (én kevés olajon szoktam) abból csórok rá egy evőkanállal, csak hogy legyen plusz íze.

2021. jún. 22. 17:33
 2/9 anonim ***** válasza:

Natúr csirke? Rizs? Rossz vicc..

Ajánlom, hogy ismerkedj meg a fűszerekkel, mindenféle húst lehet enni, sült zöldségeket, friss salátákat, hüvelyeseket, sajtféléket, natúr joghurtot, túrót, tojást, olajos magvakat, és a krumpli sem ördögtől való.

Teljes értékű élelmiszerek a lehető legnagyobb arányban, rendszeres mozgás. Kerüld a fehér lisztet, cukrot, túl sok adalékanyagot. Kb Ennyi.

2021. jún. 22. 22:05
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtatok! A rizs nem jó akkor? Bulgur, hajdina jók?
2021. jún. 23. 07:28
 4/9 A kérdező kommentje:
Illetve a kávét mivel igyam ha utálom az édesítő ízét? Van valami finom cukorpótló?
2021. jún. 23. 07:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Szokjál le a kávé ízesítéséről, ha nem szereted az ízét. Én régen két cukorral ittam a kávét, aztán már csak eggyel,aztán féllel aztán most már semmivel. Ha jó minőségű a kávé, elég bele a tej nem kell cukor. Ez csak szokás kérdése, hogy cukorral vagy anélkül kávézol. Én a teát is cukor nélkül iszom, el sem tudnám már ezeket képzelni cukorral.
2021. jún. 23. 08:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Ehetsz rizst ha szeretnél de ne fehéret! Barnarizst.
2021. jún. 23. 14:33
 7/9 anonim ***** válasza:
6 Fogyás szempontjából lényegtelen, ugyanannyi kalória.
2021. jún. 23. 14:37
 8/9 anonim ***** válasza:

7. A kérdező Egészsége szempontjàból nem lényegtelen, hogy melyik. A fehér rizs finomított, feldolgozottabb élelmiszer, gyorsabban is szívódik fel, hamarabb lesz éhes.

Kit érdekel mennyi kalória? Szó sem esett kalóriákról/ azok számolásáról. Ezek nélkül is le lehet fogyni.

2021. jún. 23. 14:56
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

Napi egyszeri étkezés (azt is állati eredetű ételekből) és kész. :)

"diétás" cucc meg nincs, mert amit eszel, az a diétád...

2021. jún. 23. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!