Milyen diétás ételeket ehetnék?
Reggeli: protein palacsinta vagy zabkása gyümölccsel, vagy müzli növényi tejjel. Esetleg tk pirítós pulykasonkával, zöldséggel vagy tojással.
A vacsora nálam ugyanaz kb ami az ebéd: tojásos lecsó, gombapöri, csirke vagy hal grillezett zöldséggel, salátával, bulgurral vagy rizzsel. Vagy wokban sült zöldségek egy fél babkonzervvel vagy egy tonhal konzervvel. Ha nagyon hardcore akarok lenni vagy nem vagyok igazán éhes, akkor 10 dkg pulykasonka 1 kefírrel és valami zöldség mellé vágva: ubi, retek vagy paprika.
Ja, másik kedvencem a spenót főtt tojással vagy tonhalkonzervvel vagy sárgaborsó főzelék rántás, habarás nélkül, indiai fűszerezéssel. Vagy a húslevesből szedek ki hozzá főtt husit vagy ha csirke pörkölt van (én kevés olajon szoktam) abból csórok rá egy evőkanállal, csak hogy legyen plusz íze.
Natúr csirke? Rizs? Rossz vicc..
Ajánlom, hogy ismerkedj meg a fűszerekkel, mindenféle húst lehet enni, sült zöldségeket, friss salátákat, hüvelyeseket, sajtféléket, natúr joghurtot, túrót, tojást, olajos magvakat, és a krumpli sem ördögtől való.
Teljes értékű élelmiszerek a lehető legnagyobb arányban, rendszeres mozgás. Kerüld a fehér lisztet, cukrot, túl sok adalékanyagot. Kb Ennyi.
7. A kérdező Egészsége szempontjàból nem lényegtelen, hogy melyik. A fehér rizs finomított, feldolgozottabb élelmiszer, gyorsabban is szívódik fel, hamarabb lesz éhes.
Kit érdekel mennyi kalória? Szó sem esett kalóriákról/ azok számolásáról. Ezek nélkül is le lehet fogyni.
Napi egyszeri étkezés (azt is állati eredetű ételekből) és kész. :)
"diétás" cucc meg nincs, mert amit eszel, az a diétád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!