Mit ajánlotok, ha nem szeretem az átlag diétás ételeket?
Sajnos nem szeretem a párolt zöldségeket, a csicsókát, édesburgonyát, meg úgy általában azokat a "reform" és életmódváltáshoz ajánlott élelmiszereket. Kipróbáltam őket, de nekem a hagyományos konyha ízlik.
Mit ajánlotok ebben az esetben? Mindent lehet, csak keveset?
Olyan 20 kg-ot kellene fogynom.
Rengeteg fajtája van a diétás ételeknek, és vannak olyan kaják, amiket hagyományos ételek alapján gondoltak újra fogyasztó ételekkel, ezekről sok jót hallottam :)
Vagy pedig rendesen étkezel, de úgy, hogy az edessegeket, nasikat elhagyod, kevésbe zsíros ételeket csinálsz, és így eheted azt amit szeretsz persze kisebb mennyiségben. Így lassabb a fogyás, de ha mellette naponta edzel kb. 30 percet az felgyorsíthatja, bár nem tudom, hogy most mennyit mozogsz. Edzéshez nagyon ajánlom Chloe ting videóit, keress rá YouTube-on ha érdekel :)
Ja és ajánlok egy alkalmazást, a Lifesum-ot, amibe be tudod irni h aznap mit és mennyit ettél, és kiszámolja a kalóriákat, szénhidrátot, zsírt, és proteint. Az adataid alapján ki fogja adni h mennyi a napi kalória szüksegleted, és így tudod követni h mennyit ettel egy nap :)
Párolt zöldséget utálom, hányhatnékom van tőle, így sosem eszem. Csicsókát, édesburgonyát szeretem de évente 1-szer ha eszem.
Mégis fogyok.
Szóval nem ezektől az élelmiszerektől fogsz lefogyni. Én pl minden nap eszek csokit/édességet mégis fogyok. Kalóriadeficit kell, plusz azért 80%-ban normális étkezés.
Köszönöm a válaszokat.
4. válaszoló
Miket eszel? Gondolok itt a megfelelő fehérje bevitelre.
Egy ideje figyelem a bevitt kalóriát kíváncsiságból és míg a szénhidrátot bőven túllépem, addig a megadott fehérjét nem érem el.
Igaz, nem engem kérdeztél, de hogy a fehérjét pótolhasd, ahhoz kiváló a sovány fehér hús, (húsból a hal és a szárnyas a legjobb), a tojás, és a tejtermékek.
Pl a csirkemell nem is tartalmaz sok kalóriát, nem is olyan zsíros és fehérjében gazdag. Halból talán a lazacot ajánlanám, és azért szerintem pár zöldség is bele fér, mint pl a brokkoli, spenót, ezekben nincs sok szénhidrár, gyümölcsből pedig a kivi és sárgabarack is jó.
A gyümölcsöket szeretem 🙂
Tésztából durum van itthon, rizsből pedig basmati. A bulgur is bejön. Salátákkal is jóban vagyok.
Ami nagy kísértés, azok a péktermékek.
Öröm olyantól is olvasni, aki nem mondott le a finom ízekről.
Nagyon sikeres sztori a tiéd kedves utolsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!