Attól függ, miben rántod ki. Ha búzafinomlisztben meg morzsában, akkor szerintem már nem annyira.
2020. júl. 30. 14:29
2/14 anonim válasza:
A rántott alapjáraton nem diétás.
Magas a ch tartalma a liszt és a morzsa miatt és tiszta olaj is.
2020. júl. 30. 14:32
3/14 anonim válasza:
Ami rántott, bő olajban sült, az nem diétás.
2020. júl. 30. 15:16
4/14 anonim válasza:
Néha belefér, nem egy rántott sajtról beszélünk...
Egyáltalán nem ördögtől való a bundázás, annyi, hogy zabpehelybe forgasd, sütőben süsd meg, így nem lesz olajos és lassabban felszívódó a CH tartalom, arra figyelj, hogy ne lépd túl vele a CH és kalóriakereted.
2020. júl. 30. 16:20
5/14 anonim válasza:
A klasszikus ràntott ételek, nem diétàsak. Nem a zsiradék miatt. Attól függ mit hasznàlsz a bevonathoz. Finomliszt/ fehérlisztes kenyérből készült morzsa a legrosszabb. A teljes kiőrlésű minőségileg valamivel jobb. De ha biztosra akarsz menni, ritkàn egyél bundàs kajàt, + lehet màr kapni szénhidràtcsökkentett termékeket, amikkel tudod helyettesíteni a hagyomànyos bundàzást.
2020. júl. 30. 16:23
6/14 anonim válasza:
Muszáj rá a rántás?
2020. júl. 30. 16:49
7/14 anonim válasza:
Natúr, vízben főtt karalábé az a diétás.
2020. júl. 30. 16:55
8/14 anonim válasza:
Persze, aztán egy diéta így szokott bebukni, hogy vízben kifőzött karalábét eszünk, ahelyett, hogy normálisan megtervezett étrend alapján normálisan, jóízűen együnk, hogy fenntartható életmódot alakítsunk ki.
Én minden diétámat bebuktam, ahol ehetetlen, íztelen eteleket kellett enni, és mindig visszahíztam. Szerintem hosszú távon egy egészséges életmódot csak úgy tudsz kialakítani, ha normális viszonyod marad az ételekkel és normálisan eszel, csak ÉSSZEL. Magyarul nem zabálsz be fel kiló rántott karalábét, de mi a baj mondjuk 2 kisebb darabbal, ami mellé eszel egy friss, fűszeres, ízletes salátát?
2020. júl. 30. 17:30
9/14 anonim válasza:
#6-os vagyok és nem igazán értem a lepontozás okát. Hát nem igaz, hogy a “kutyapiszkot is rántsuk be” gasztropolitika lenne csak élvezhető. Amennyiben normálisan étkezik a Kérdező (vagy bárki más), nem feltétlenül kell “ízetlen vacaknak” lennie a főtt zöldségeknek, igenis lehet azokat is élvezni! Persze úgy nehéz, ha eddig a sárgarépát, cukkínit, anyám kínját is rántottuk, mert “abban van a vitamin”...
2020. júl. 30. 17:57
10/14 anonim válasza:
Nem kifejezetten diétás. De eheted időnként. Főleg, ha belefér a kalóriakeretedbe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!