11/14 anonim válasza:
8. A vízben főzött karalàbé akkor ízetlen, ha olyanra készítik. Nem feltétlen a bundàtól lesz csak finom. Natúran is tökéletes, fűszerekkel, zsiradékkal sütve. Ennyi a titok.
12/14 anonim válasza:
11-es, a 7-es natúr vízben főtt karalábéról beszélt. Amiről te beszélsz, az az a kategória, amit én is írtam, zsiradék, fűszerek, és kicsit rapiritani, nemcsak főzni. Na, így egy finom étel és egyet is értünk:) Megfőzve egy natúr vízben meg nyúltáp fog nélküli nyulaknak.
13/14 anonim válasza:
6-os Valószínűleg azért pontoztak le, mert a rántás, az egy egész más dolog. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!