Mikor fogok fogyni? Már egy hete megvan a kalória deficit, de a súlyom még nem csökkent (csak a szokásos fluktuáció van)
182 cm magas vagyok.
Okosmérleg szerint növekszik az izom tömeg (növekvő trendet mutat) (bár fene tudja, hogy mennyire lehet neki hinni 🤷♂️)
Személyes tapasztalat: 6 és fél hónap alatt -30kg (már csak 5kg van hátra).
A legelső héten 1 kg ment le, de hallottam olyat is, akinek már azonnal lement 1 hét alatt 3 kg a víz miatt.
Szerintem mindenkinek változó, sok mindentől függ ez.
1400 kalóriától fogynod kellene, ha ettől nem fogsz fogyni, akkor vagy valami egészségügyi problémád lehet, vagy pedig nagyon elszámolod a kalóriákat és ez az 1400 az nem 1400. (Az már más téma, hogy ez nagyon kevés a magasságodhoz és súlyodhoz. Ez az 1400 kalória épphogy elég lehet, inkább 1800-at ajánlanék minimum, de nyilván ez a Te döntésed.),
Illetve, 1 hét az még semmi, nem lehet megállapítani 1 hét alatt, hogy jól csinálod-e. Várj még egy kicsit, ha mondjuk jövőhéten sem mutat kevesebbet mérleg, akkor el kell gondolkodnod azon, hogy valamit nagyon rosszul csinálsz és nagyon elszámolod a kalóriákat, mert az lehetetlen hogy ilyen adatokkal nem fogsz 1400 kalóriától. (Csak úgy mellékesen, 1400 kalóriával ha nem mozogsz is fogynod kellene heti 1kg-ot, ezzel csak azt akarom mondani, hogy tényleg kevés)
Te itten trollkodol?
182 cm-es férfiként akarnál 60 kg lenni?
A hájtól ígyis-úgyis meg kell szabadulni. Messze van még a lapos has és formás comb...
Lehet, hogy nem a 60 lesz a vég, de az még nagyon messze van.
"Messze van még a lapos has és formás comb..."
Mondom én, hogy trollkodik.
Formás comb... 60 kilóval az életben nem lesz neked.
80 kilós férfiként 1400 kalóriával fogysz, ennyi sport mellett?
Minimum egy ezressel többet kellene enned, ha tartós eredményt akarsz. Én 60 kilós nőként fogyok 1800 kaloriával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!