Kinéztem egy operátori (japán cég) munkát Százhalombattán, ami közel is lenne. Nagyon sokszor hirdet, és eléggé elbizonytalanodtam. Aki ott dolgozott korábban, megírná mi az oka?
Állítólag a japánok nagyon keményen veszik a munkát, a beosztást, a munkaidőt, a minőséget... magasak a követelmények, nem mindenki bírja.
Valamikor régen hallottam, hogy egy magyar alkalmazott a munkájával kapcsolatos újítást talált, és elmondta főnökének, mire kirúgták. A miértre a válasz: az ő dolga az lett volna, hogy elvégezze azt a munkát, amire felvették, és arra kell figyelnie, ne máson járjon az esze. Az újítások feltalálására külön embereket tartanak. Lehet, hogy ez nem igaz, de hogy nagyon keményen veszik mindenkitől a rábízott munkát, munkaidőt, stb. az biztos.
Ha van egy-két japán főnök is, akkor nem csodálom.
Teljesen más a munkamoráljuk.
Szerintem azt kevesen bírják.
Tisztában kell lenned azzal, hogy mi az az outsourcing és miért érdeke egy külföldi cégnek, hogy Magyarországra outsourcingoljon.
Amit a felettem lévők írnak fején találták a szöget. Ha nincs megfelelő végzettséget, akkor ezeknél a cégeknél maximum csicska leszel, amit ugye nem feltétlenül tud az ember megemészteni - tehát magas a munkaerő fluktuáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!