Egyetemisták (vagy más fiatalok)! Volt már olyan veletek, hogy hirtelen elbizonytalanodtatok, hogy jó felé halad-e az életetek?
Figyelt kérdés
2015. okt. 28. 20:13
1/5 anonim válasza:
Szerintem ilyen mindenkivel előfordul :) Én kétségbeesésemben megkérdeztem barátnőimat, ők is ugyanerről számoltak be. Sikerélmények kellenek, és minden oké lesz.
2/5 anonim válasza:
Ez mindenkivel előfordul, főleg vizsgaidőszakban :D
Hányszor mondtam már és hallottam másoktól, hogy: a csudába az egésszel inkább megyek OKJ-re vagy mosogatni németbe...
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igen, más évfolyamtársaim is beszámoltak már ilyenről, csak azok olyan ideiglenes, rövid kis megingásoknak tűntek. De volt veletek olyan, hogy komolyan, napokig tartó letargiába zuhantatok, esetleg tényleg változtattatok is?
2015. okt. 28. 20:35
4/5 Sunshinedoll válasza:
Összegezted az elmúlt 5 évemet :D
Minden egyes nap.
5/5 A kérdező kommentje:
:)
2015. okt. 29. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!