Az alábbi diétatervhez még mit adjak hozzá?
Olvasgattam mindenféle turbó diéta, villám diéta és fehérjeporokról. Szeretnék rövid idő alatt 2-3 kg-t lefogyni, úgy hogy mellette úgy érzem, hogy ehetek.
Ajánlották valahol a fehérjeporos diétát:
1-2 hétig minden étkezés helyett fehérjeporból készült turmixot kell fogyasztani, plusz útimagfűhéjat szedni, hogy rendes emésztés legyen, valamint multivitamint, antidoxánst, meg sok folyadékot.
Én egyáltalán nem tudom megállni, hogy ne egyek, mert rágnom kell, így már az első naptól kezdve almát, és sajtot, uborkát eszek nasiként, mert kívánom.
Mikre érdemes még figyelni ilyen diétánál?
Szerintem ezt hanyagold. Csak éhes leszel tőle és nem hiszem, hogy bevinnél elegendő kalóriát.
A legbiztosabb módszer a kalóriszámlálás. Minimum 1200 kalóriát vigyél be, így (bár elég sok minden mástól is függ) kb. 1kg-ot fogsz elégetni egy héten. Szóval a 2-3kg az, olyan 2-3 hét. Ha ennél gyorsabban szeretnél, akkor miután abbahagyod a diétát legalább dupla annyi fog visszaszaladni.
1200 az a nagyon minimum! Semmiképp se vigyél be kevesebbet. Viszont fentebb mehetsz, ha úgy jobban érzed magad/könnyebb tartani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!