Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Teljesen elvagyok...

Mit tegyek? Teljesen elvagyok keseredve.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretném elmesélni a történetem, és ha valakivel történt hasonló kikérni a véleményét,mert nem tudom mit tehetnék!:(

2 évig nem voltam jól,nem tudtam sportolni semmit,még iskolába sem tudtam menni sajnos, és 15 kg-ot szedtem fel! Sosem voltam vékony, de sportoltam így inkább izmos voltam mint duci. De abba kellett hagynom a mozgást, itthon voltam egész nap,az álmaim sorra elvesztek, és csak az étel vigasztalt...amire észbe kaptam 15 kilóval voltam nehezebb,mint két éve. Akkor 167cm és 69kg voltam, és 84 kg-ra híztam...

Elkezdtem sportolni ismét most 77 kg-nál járok, de egyszerűen rosszul érzem magam minden nap...Nem eszem sokat,de folyton lelkiismeretfurdalásom van az evések után, és egyszerűen nem tudom,hogy mit tegyek...

Minél inkább elakarok feledkezni róla,annál nehezebb, folyton az evés jár az eszemben, és az,hogy mit nem kellett volna megennem.

Nagyon rossz a közérzetem, és már önbizalmam sincs, pedig a párom nagyon szeret, és azt mondja,hogy egy kilót sem kell fogynom,hogy imádja az alakomat,és hogy így vagyok neki tökéletes...azt mondja rosszabbnak látom a helyzetet,mint amilyen...de nem tudok neki hinni...

Nem tudom,hogy mit tehetnék,hogy jobban érezzem magam, hogy eltudjam fogadni a dolgokat.

Van aki hasonlóképp érez,vagy volt már vele ilyen ?

19L

2010. aug. 23. 22:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
23: 18-as vagyok. Én 171 centi vagyok és jelenleg 98 kiló. Tehát igencsak sok felesleg van rajtam. Pár éve 55 voltam. Most a cél olyan 60 kiló. Régen én is minden kajára ellenségként tekintettem, még az egészséges, de kicsit kalóriadúsabb kajákkal is így voltam. Egy barátom mondogatta nekem, hogy azt is kell enni, meg attól még simán fogyhatok. Igaza is volt. Amúgy ne legyen bűntudatod, persze könnyű mondani, de az élethez szükséged van kajára és ha figyelsz a mennyiségekre meg mellőzöd a cukros, zsíros ételeket nagy gond nem lehet. Gondolj arra, hogy így is lement 7 kiló és ha így folytatod, még több le fog menni. Ez csak egy átmeneti állapot, amiből már kifelé tartasz. Inkább legyél büszke magadra és csináld tovább! Attól lesz szép bőröd, hajad stb. hogy minden szükséges tápanyagot beviszel, nem pedig akkor ha koplalsz.
2010. aug. 24. 13:56
 12/17 A kérdező kommentje:

12:51es

Köszönöm a biztatást,nagyon kedves tőled!

Te hány kiló vagy,és mennyit szeretnél fogyni ?

2010. aug. 24. 18:38
 13/17 A kérdező kommentje:

13:56os

Köszönöm :) Remélem sikerül kitartani,és neked is sok szerencsét kívánok a változáshoz!

Elárulod,hogy hány éves vagy ?

2010. aug. 24. 18:39
 14/17 anonim ***** válasza:
22
2010. aug. 24. 19:15
 15/17 anonim ***** válasza:
13.51es vagyok. Jelenleg 64 kg vagyok, 60ra szeretnék lemenni. Bár mostmár nem is a kilók számítanak, hanem, hogy ha eszek valamit (bármit, kismennyiségben) ne látszódjon meg rögtön a hasamon. :)
2010. aug. 25. 12:34
 16/17 anonim ***** válasza:
nem, bocs, 12.51es. :D
2010. aug. 25. 12:34
 17/17 A kérdező kommentje:
És milyen magas? :) De jó lenne ha én már ott tarthatnák,sőt a 68 is elég lenne :)
2010. aug. 25. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!