Mit tegyek? Teljesen elvagyok keseredve.
Sziasztok!
Szeretném elmesélni a történetem, és ha valakivel történt hasonló kikérni a véleményét,mert nem tudom mit tehetnék!:(
2 évig nem voltam jól,nem tudtam sportolni semmit,még iskolába sem tudtam menni sajnos, és 15 kg-ot szedtem fel! Sosem voltam vékony, de sportoltam így inkább izmos voltam mint duci. De abba kellett hagynom a mozgást, itthon voltam egész nap,az álmaim sorra elvesztek, és csak az étel vigasztalt...amire észbe kaptam 15 kilóval voltam nehezebb,mint két éve. Akkor 167cm és 69kg voltam, és 84 kg-ra híztam...
Elkezdtem sportolni ismét most 77 kg-nál járok, de egyszerűen rosszul érzem magam minden nap...Nem eszem sokat,de folyton lelkiismeretfurdalásom van az evések után, és egyszerűen nem tudom,hogy mit tegyek...
Minél inkább elakarok feledkezni róla,annál nehezebb, folyton az evés jár az eszemben, és az,hogy mit nem kellett volna megennem.
Nagyon rossz a közérzetem, és már önbizalmam sincs, pedig a párom nagyon szeret, és azt mondja,hogy egy kilót sem kell fogynom,hogy imádja az alakomat,és hogy így vagyok neki tökéletes...azt mondja rosszabbnak látom a helyzetet,mint amilyen...de nem tudok neki hinni...
Nem tudom,hogy mit tehetnék,hogy jobban érezzem magam, hogy eltudjam fogadni a dolgokat.
Van aki hasonlóképp érez,vagy volt már vele ilyen ?
19L
12:51es
Köszönöm a biztatást,nagyon kedves tőled!
Te hány kiló vagy,és mennyit szeretnél fogyni ?
13:56os
Köszönöm :) Remélem sikerül kitartani,és neked is sok szerencsét kívánok a változáshoz!
Elárulod,hogy hány éves vagy ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!