Teljesen elvagyok keseredve. Mit tehetnék még?
Az összes barátnőm vékony, én kb normális testalkattal rendelkezem. 155 cm vagyok, és ma 52,5 kg voltam reggel. Iszonyú kövérnek érzem magam, és az is bánt, hogy a hátam mögött megjegyzéseket tesznek rám a barátnőim:(:(. Mert amúgy ha a kilók számát nézzük, egy normális lányra gondolnánk, de a combom gusztustalanul vastag legfőképp az izomtól, és a fenekem is nagy:( Rendkívül aránytalan a felsőtestemhez képest a lábam és a fenekem.
Szeretnék egy kicsit fogyni, igazából a cm számítana, hogyha nyár végén találkozom velük, lássák, hogy nekem is lehetnek vékony lábaim, kisebb fenekem.
Mit tegyek?:( Mert amúgy a családommal egészségesen eszünk, mostanság nem eszünk műkaját, anyámék pedig nagyon odafigyelnek, hogy egészséges ételt tegyenek elénk. Hetente ha 1x "bűnözünk", ez a szombati nap általában, tehát ma ebéd után eszünk egy kis rétest.
Sok folyadékot iszom, és leírom pl mit ettem tegnap:
reggeli: cukormentes joghurt, teljeskiőrlésű kenyér sonkával hagymával, paradicsommal, utána dinnye
ebéd: zöldbabfőzelék (tk liszttel habarva)egy fél krinolin, 50 g almaszirom
vacsora: tk kenyér, sonka, sok zöldség
sportolás terén Rubint Réka 2009 dvd-t használom
mit tehetnék? mert inkább izmosodom, vastagodom, mint fogyok.
na találtam egy egész jó képet:
a negyedik lány, teljesen ilyen vagyok, csak szőke, és nem ilyen barna bőrű:D
ja mégis egy lényeges különbség: a hasam picit kisebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!