Teljesen elvagyok keseredve. Mit tehetnék még?
Az összes barátnőm vékony, én kb normális testalkattal rendelkezem. 155 cm vagyok, és ma 52,5 kg voltam reggel. Iszonyú kövérnek érzem magam, és az is bánt, hogy a hátam mögött megjegyzéseket tesznek rám a barátnőim:(:(. Mert amúgy ha a kilók számát nézzük, egy normális lányra gondolnánk, de a combom gusztustalanul vastag legfőképp az izomtól, és a fenekem is nagy:( Rendkívül aránytalan a felsőtestemhez képest a lábam és a fenekem.
Szeretnék egy kicsit fogyni, igazából a cm számítana, hogyha nyár végén találkozom velük, lássák, hogy nekem is lehetnek vékony lábaim, kisebb fenekem.
Mit tegyek?:( Mert amúgy a családommal egészségesen eszünk, mostanság nem eszünk műkaját, anyámék pedig nagyon odafigyelnek, hogy egészséges ételt tegyenek elénk. Hetente ha 1x "bűnözünk", ez a szombati nap általában, tehát ma ebéd után eszünk egy kis rétest.
Sok folyadékot iszom, és leírom pl mit ettem tegnap:
reggeli: cukormentes joghurt, teljeskiőrlésű kenyér sonkával hagymával, paradicsommal, utána dinnye
ebéd: zöldbabfőzelék (tk liszttel habarva)egy fél krinolin, 50 g almaszirom
vacsora: tk kenyér, sonka, sok zöldség
sportolás terén Rubint Réka 2009 dvd-t használom
mit tehetnék? mert inkább izmosodom, vastagodom, mint fogyok.
Szia 11:10-es, tényleg sok a közös bennünk:)én amúgy azt hallottam Réka tornáiról, hogy eleinte vastagítanak, de kitartónak kell lenni, aztán utána szépen fog formásodni minden. Meg amúgy a futástól is vastagodott a lábam minimum 2 cm-el. Szóval kitartónak kell lennünk, remélem megéri.
Én még elkezdtem inni zöld teát, állítólag felpörgeti az anyagcserét. Hát nem tudom, még nem vettem észre semmit, nekem elég nehéz felpörgetni:D Pl. ott van az a Hunyadi víz, azt mondták, ha 2 pohárral megiszok belőle, hamarosan szaladok a wc-re. Hát nem szaladtam, de még a közelébe sem mentemXDXD szóval érdekes...
amúgy köszönöm a többi választ is, próbálom magam elfogadni, de nagyon nehéz, főleg ilyen "barátnők" mellett.
Ohh nekem meg olyan barátnőm van,hogy...most én ugye fogytam 6kilót,és sokan mondják,hogy szép vékony lettem.Barátnőm meg amíg én lefogytam,távol volt és most hogy hazajött,azt mondogatja,hogy hízzak vissza mert sokkal jobban ált...meg hogy ő mostantól csak egy almát eszik/nap...mikor nagy zabálós....meg hogy ő akar a vékony lenni xD
Szóval...az ilyenek nem barátnők :)
Amugy a kaja szerintem jó,csak minden étkezésednél van szénhidrát....:/
Szóval szerintem a reggeli az tökéletes,csak nem értem miért kell a kenyérhez még joghurtot is enni.Na mindegy.
Az ebéd is jó lenne,csak szerintem az almaszirom az nasi :D
Vacsira meg inkább egyél csak sonkát,sok zöldséggel,és mondjuk kefírrel,vagy natúrjoghurttal.:)
Meg még menj egy-két órát sétálni...de az a séta gyors legyen és ne nagyon állj meg :)
A hashajtózást felejsd el!! Minek kéne hashajtó vszinűleg egy 10-12 éves lánynak?? Komolyan mondom ti megvagytok őrülve, azt se tudjátok már hogy mit találjatok ki. Én egy 40 éves anyuka vagyok 2 gyereket nevelek ha az én lányom elkezden hashajtózni hát elbeszégetnék vele.
Az a legnagyonn gondja a mai fiataloknak, hogy egyszerűen unja magát, nem tud mit kezdeni magával, otthon ül, és számítógépezik, tanulni nem tanul (tisztelet a kivételnek) és baromira nagyra tartja magát.
Itt most nem rád értem, de úgy a mai fiatalok összefoglalója
És a súloyd teljesen rendben van, nincs veled semmi baj, a "barátnőid" meg vagy irigyek, vagy pedig így próbálnak maguknak önbizalmd növeszteni h a másikban keresik a hibát.
Ezek nem is barátok!
Most tuti hogy jön a lepontozás, de kb már egy ideje az a sok tini kérdés a súlyáról h jaj 40 kilo vagyok egy dagadék vagyok stb stb..
szánalmas komolyan, hogy nem tudjátok magatokat jólérezni
senkit sem pontoztam le:)téged se utolsó, mert a te válaszod is hasznos volt számomra.
amúgy meg nem 12, hanem 19 vagyokXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!