Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Titeket mi tesz motiválttá...

Titeket mi tesz motiválttá hogy edzetek?

Figyelt kérdés
1 hétig nagyon hűségesen betartok mindent de aztán minden szétcsúszik, nem csinalok sokáig semmit és után ez így kezdődik elölről. mit tehetnék ellene?
2021. máj. 5. 20:28
1 2
 1/14 anonim válasza:
90%
en mindig ugy csinalom, hogyha nincs kedvem edzeni akkor is belekezdek es kozbe mindig azt kepzelem el hogy pl. emberek elott vagyok es neznek igy azt erzem hogy muszaly csinalnom. hat ez amugy lehet vicces de nemtudom nekem ez az egy ami bevalik ha nagyon nincs kedvem
2021. máj. 5. 20:39
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem azt a lelkiállapotot amibe kerülök edzés közben.
2021. máj. 5. 20:42
 3/14 anonim ***** válasza:
78%
Kell a fogyáshoz, és az egészséghez. Nem szeretem, mert amúgy lusta dög vagyok, de csinálom mert tudom hogy szükségem van rá. Ennyi. A diétámat sokkal könnyebb betartani, és élvezem, szeretem is. A mozgás csak kötelező elem, semmi több.
2021. máj. 5. 21:08
 4/14 Metionin ***** válasza:
68%
A tükör. Edzés nélkül nem jönne rám izom, ezáltal nem tudnám tartani a súlyomat sem. Meg tetszik az izmos hasam/lábam/seggem :D
2021. máj. 5. 21:14
 5/14 anonim ***** válasza:

Én megszerettem nagyon, rossz napokon már nem az, hogy nincs kedvem, de tudom, hogy jobb lesz utána.

Nem vagyok híve az ilyen x napos-hetes challenge-eknek, de lehet neked beválna. Hogy azt követed mondjuk egy hónapig, és utána már beépül a napjaidba és könnyebb betartani.

2021. máj. 5. 21:25
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Jó nézni a tükörben, ahogy edzek :D
2021. máj. 5. 21:44
 7/14 anonim válasza:
100%
Kb. az egyetlen dolog ami motivál, hogy nagyon változtatni akarok. Akármennyire sem akarok edzeni, ráveszem magam, mert tudom, hogy csak akkor fogok elérni eredményt, ha teszek is érte.
2021. máj. 5. 22:05
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy hét után feladod, akkor lehet, hogy mégsem jön be annyira az a jellegű mozgás. Próbálj ki új dolgokat, hátha beleszeretsz.

Falmászás, squash, kocogás, crossfit, box, túrázás, úszás, stb.

Én kb 2 évig kerestem a számomra megfelelő mozgásformát, és azóta sem tudom abbahagyni.

2021. máj. 6. 09:59
 9/14 A kérdező kommentje:
kedves 8.ik mi az a mozgás forma amit te szeretsz? és hogy tudnék újakat kipróbálni? szorongás miatt nem nagyon megyek edzőterembe és a szabadba biciglizni se pedig az utóbbit élvezném.
2021. máj. 6. 11:06
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem a Crossfit hozta meg a kezdő lenüdletet, már 2 éve járok. Emellett elkezdtem heti 2x íjászkodni, hétvégente a párommal túrázni szoktuk. Valójában a Crossfit szerettette meg velem a mozgást.

Úgy tudsz újakat próbálni, hogy megnézed, hogy a környezetedben milyen helyek vannak, milyen lehetőségek. Biztos, hogy tudnál a kedvedre valót találni, de kíséretezni kell.

2021. máj. 6. 11:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!