Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Titeket mi tesz motiválttá...

Titeket mi tesz motiválttá hogy edzetek?

Figyelt kérdés
1 hétig nagyon hűségesen betartok mindent de aztán minden szétcsúszik, nem csinalok sokáig semmit és után ez így kezdődik elölről. mit tehetnék ellene?
2021. máj. 5. 20:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Jó ha van egy társ aki segít benne. Engem a barátnőm sokat motivál, és persze fordítva is, amikor épp neki nincs kedve mennie.

Ha nincs ilyen társad akkor esetleg egy barát, haver, vagy pl. egy-egy facebook csoport is van erre, ahol motiválják egymást az emberek, azzal h mindig kiposztolják h mennyit edzettek aznap.

2021. máj. 6. 15:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Az motivál, hogy tudom, hogy bármennyire is rosszul érzem magam, vagy bármennyire is a hátam közepére kívánom az edzést... tudom, hogy ez csak átmeneti és amint elkezdem, utána már jó lesz. Imádom az edzés utáni énem... sokkal kreatívabb vagyok és pörög az agyam.
2021. máj. 6. 17:00
 13/14 Sunshinedoll ***** válasza:
93%
Ha nem edzek fáj a hátam, edzés közben csak magammal foglalkozok, az edzésnek köszönhetően elégedett vagyok a külsőmmel.
2021. máj. 7. 08:55
 14/14 anonim válasza:
Átpörgetem az instagramot.
2021. máj. 10. 09:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!