Betelt a pohár, 'muszáj' lefogynom legalább 10 kg-ot, hogy csináljam?
Igazából mindig is a a 'dagibb' típusba tartozam, a szüleim ennek ellenére vékonyak, fogalmam nincs, hogy kitől örökölhettem. Azért nem akarom magam egy dagadtnak nevezni, de a mai 'divat'-hoz képest annak számítok. Egy ember hogyha rámnéz azt veszi észre rajtam, hogy egészséges vagyok, aki eszik normálisan, egy kicsit többet a kelleténél és kész.
A minap egy buliban voltam, és meghallottam, hogy két pasi beszélget RÓLAM. Ledöbbentem. Arról folyt a 'vita', hogy jó csaj vagyok-e vagy sem. Az egyik szerint csinos és szép vagyok, a másik azt mondta, hogy nagyon szép csajszi vagyok, de mégjobban néznék ki, ha kicsit fogynék. -.-' Na, itt betelt a pohár (egyébként is mindig zavart a súlyom), eldöntöttem, hogy ledobok 10 kg-ot. Jó csaj szeretnék lenni, azt akarom, hogy önbizalmam legyen, és tudom, hogy ettől meg fog nőni.
Sportolok sokat, viszont sokat eszek éjszaka, amit már nem kellene. Mit csináljak? Hogyan fogyhatnék a leggyorsabban?
Előre köszi a válaszokat!
Számold ki a szénhidrát fogyasztásod.És heti bontásban kezd el csökkenteni.Gondolom 3g/tskg fölött vagy most naponta,ha túlsúlyos vagy.Fokozatosan csökkents 1g/tskg-ra/nap,azután egy darabig tarthatod.
Húsok,tojás,túró ezek mehetnek.
Első vagyok:
szokj le a kóláról,vagy legalább cukormentest igyál,de tudd h a szénsavas puffaszt.
Át kéne térned szép lassan az egészségesebb dolgokra,pl. frissen facsart gyümölcslevekre.
Én is sportolok,este van vége az edzésnek,de nem eszek,mert felfogtam h akkor felesleges volt minden.Agyadat kell helyre tenni.vagy ha nagyon muszáj enned,egyél friss zöldségeket mondjuk...és este NO kenyér és tésztafélék.
Hmmm...adok egy ötletet,erre azt mondták hogy egészséges:a reggelid legyen joghurt müzlivel(ha szereted:P)mert ez egyátalán nem hizlal,ebédet egyél amennyit kivánsz,de ha már csak a szemed kivánja akkor fogd vissza magad!,uzsizni kb.5-6 óra között kéne valami gyümölcsöt(grapefruit,narancs,dinnye,alma,körte..stb.) és utána még akár 8kor is nyugodtan vacsizhatsz de ne sokat(legyen a vacsi mondjuk..::saláta:P),ha úgy érzed hogy ez kevés ,akkor inkább napközben egyél még valamit és ne este,mert akkor vacsira már nem is leszel annyira éhes(ha napközben eszel eleget),igen jól tennéd ha nem innál cola-t,helyette nyugodtan ihatsz,és igyál is! 100százalékos gyümölcsleveket,(hohes c,happy day)ezekben nincs cukor és az emésztést is segítik:P ja mivel sokat sportolsz,egy kis csoki belefér,de szerintem inkább sport előtt edd,mert ez talán még egy kicsit fel is pörget:D
sok sikert!
ui.:fontos,hogy a sportolást ne hagyd abba!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!