Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kéne lefogynom?

Mennyit kéne lefogynom?

Figyelt kérdés
Sziasztok 158 cm vagyok és 68 kg szeretnék egy kicsit lefogyni de nem tudom mennyit előre is köszi a válaszokat!!Hali
2011. szept. 5. 17:30
 1/3 anonim válasza:
Annyit, amennyitől jól érzed magad. Sztem egy 10es mehet, de mondani könnyű... Én is hasonló cipő, csak már nem vagyok kamasz, szülés után vagyok. Hajrá! Menni fog! Én 15ről indultam, már csak 8at kell :)) Ja és viszonyítás: 176 cm, 65 kg szeretnék lenni, mert 63 körül voltam. (Most 73)
2011. szept. 5. 17:44
 2/3 anonim válasza:

10-t (+- egy-két kiló, azt majd Te érzed, hogy mikor érzed kényelmesebben magad)

Én is ennyi vagyok most pont, mint Te (2 egymás utáni szülésből maradt rajtam ennyi :-D), magasságra is, és 58 kg a versenysúlyom

2011. szept. 5. 17:45
 3/3 anonim ***** válasza:
én 157 centisen 55 kilóval duci voltam. most 48 vagyok kb és még most sem vagyok az a hűű de vékony. persze ahogy te jól érzed magad de szerintem egy 15 lemehetne.
2011. szept. 5. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!