Mennyit kéne lefogynom hogy csinosabb legyek?
161 cm-hez olyan 50 kgra mondom, hogy csinos. Felette elmegy úgy 55ig, felette viszont nekem már túlsúlyos.:)
Szóval kalkulálj.
43-54 kg közt illene legyél ennyi idősen ehhez a magassághoz, úgyhogy 15-20 kg-ot kb. ...
1 háziorvossal beszélgess el a fogyókúráról
2 úszás , bringázás és kihasználni a tesiórát
ma 19:08
Te jós vagy?
Ebből nem lehet megtudni... (Én majdnem 10 kg-al voltam több 13 évesen, mint most, ehhez sok minden közrejátszott, de mindenképp jobb a helyzet, mint akkor volt. Igaz, nem 40 vagyok, csak 23, és csak egy gyerekem van, de a lényeg szerintem érthető.)
Kérdező:
Szerintem olyan 58-60 kg-ra ha lefogynál, és azt megtartanád, teljesen jó lenne.
Mindenféle fogyókúrát hülyeségnek tartok egyébként én is. Étkezés terén annyi, hogy a fehérlisztes, cukros, zsíros dolgokat kerüld, amennyire lehet (ezalatt értem a péksütiket, fehér kenyeret, cukros üdítőket, zsíros húsokat, szalonna, stb, sztem Te is tudod, mik ezek:-D), édességet minimálisra (heti 2 gombóc fagyi, vagy 2 szelet csoki elmegy, de ne tömd magadba táblaszámra), McDonalds-ot, és társait ne nagyon látogasd.
+ vmi sport, amit szeretsz (bicikli, úszás, futás, olyat válassz, amit nem kényszerből csinálsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!