Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy kéne lefogynom?

Hogy kéne lefogynom?

Figyelt kérdés

szóval, az utóbbi időben eléggé meghíztam,és szeretnék lefogyni 8 kilót kb. szóval ha mondjuk elmegyek egy héten 3szor futni, és szinte naponta sétálok,és itthon tornázok mondjuk fél órát...és napi 1200 kalóriát eszek akkor az úgy menne? meg hány kalóriát kéne egyébként bevinnem? nem tud mondani valaki valamilyen étrendet?Lécci!

16/L 166 cm

2011. ápr. 29. 23:55
 1/5 anonim válasza:
Ha fogyni akarsz aludj k*rva sokat. min. 8-9 max. 10-11 órát...De ne kajálj alvás előtt vagy 2 órával.
2011. ápr. 30. 06:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Na heti 2-3x, minden nap fuss! Úgy garantált siker! :)
2011. ápr. 30. 07:02
 3/5 anonim ***** válasza:

"min. 8-9 max. 10-11 órát"

De jó is lenne...:-D

2011. ápr. 30. 08:53
 4/5 anonim válasza:
Az alvás ténylegesen fogyaszt, de mindegy...Én is így fogytam, hogy sport mellett k*rva sokat aludtam...
2011. ápr. 30. 09:32
 5/5 anonim ***** válasza:
egyél háromóránként, sokszor keveset, a hizlaló dolgok alapból kiiktatva, és mindennap tornázz, fuss amikor csak tudsz, biciklizz! ha ezt 100% betartod, még akkor is 1-2 hónap kell hozzá
2011. ápr. 30. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!