Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A francia lányok tényleg...

A francia lányok tényleg okosabban táplálkoznak, vagy egyszerűen csak soványak akarnak maradni, bármi is az ára?

Figyelt kérdés
Ismertek személyesen francia lányokat, nőket, akik lazán veszik az étkezés kérdését, mégis karcsúak, aktívak? Hogy csinálják?
2021. ápr. 28. 14:59
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
#14 Egyet értek veled a kalória is fontos meg a szénhidrát bevitel is. Persze sok más is fontos ahhoz hogy az emberek ne híznak meg. De én amikor el utataztam Ciprusra és ott az emberek nem nagyon voltak túlsúlyosok mégis sok sok sütit esznek. De ez szerintem a táplálkozás szokászaikon és az anyag cserélyükön múlik. Mindenkinek a szervezete máshogyan dolgoza fel az ételt. De szerintem ne ezen muljón hogy egy lány vagy hölgy teszik vagy sem.
2021. máj. 3. 09:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!