Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A francia lányok tényleg...

A francia lányok tényleg okosabban táplálkoznak, vagy egyszerűen csak soványak akarnak maradni, bármi is az ára?

Figyelt kérdés
Ismertek személyesen francia lányokat, nőket, akik lazán veszik az étkezés kérdését, mégis karcsúak, aktívak? Hogy csinálják?
2021. ápr. 28. 14:59
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
84%
Minőségi kaják. Sok sajt, halak, bor, gyümölcsök,...
2021. ápr. 28. 15:27
 2/21 anonim ***** válasza:
90%

Én olvastam Mireille Guiliano meg Pamela Druckerman könyveit, és abból frankón lejön, hogy mindent esznek/isznak, de napi 3-szor csak nagyon kicsi adagokat. Meg nagyon figyelnek pl. az olyanra, hogy hosszú kávét isznak és nem tejes kávét.

Amúgy náluk társadalmi elvárás, hogy egy nő legyen vékony. Így csinálják, mindenből ici-pici adagokat esznek.

2021. ápr. 28. 15:41
 3/21 A kérdező kommentje:

2.

Mireille Guiliano könyveit én is olvastam. Az érdekelt volna, hogy mennyire a hétköznapi valóságról ír? Pamela Druckerman könyvét nem ismerem. Mireille-hez képest mond új dolgot?

2021. ápr. 28. 15:43
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Párizs is tele van Mekivel, biztos, hogy nem bort, sajtot és halat majszolgatnak bennük :)

Társadalmi elvárás a vékonyság, ha van rajtad 10-15 kiló plusz vége a sikknek.

2021. ápr. 28. 15:51
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Általánosítás. A világ jóléti részén egyre több az elhízott, a franciák sem kivételek.
2021. ápr. 28. 15:55
 6/21 anonim ***** válasza:
93%
Másak táplálkozási szokások a franciáknál, több halat esznek, meg zöldséget, és kevesebb szénhidrátot. Sok minden másban különböznek a magyaroktól.
2021. ápr. 28. 15:58
 7/21 A kérdező kommentje:

6.

Kifejted bővebben? Van tapasztalatod? Az elméletet elvileg tudjuk. 😊

2021. ápr. 28. 16:00
 8/21 anonim ***** válasza:
84%
De azért ott is sok a elhízott ember. A gasztronómiai szokásokat kell átt tekinteni és akkor rá jövünk arra hogy a Indiaiak, meg a Mediterrán országokban élő emberek kevesebb szénhidrátot esznek ezért soványabak. De ez a Gasztronómiai szokásoktól függ.
2021. ápr. 28. 16:03
 9/21 anonim ***** válasza:
Szia, itt a 7-esre a válaszom:)
2021. ápr. 28. 16:05
 10/21 anonim ***** válasza:
49%

7.es vagyis kérdező úr.

Én aszt vettem észre hogy az India és Mediterrán lányok soványabak és csinosabbak is mert máshogyan táplákoznak.

Eszt fogalmaztam meg a 6.és a 8.válaszban.

2021. ápr. 28. 16:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!