A francia lányok tényleg okosabban táplálkoznak, vagy egyszerűen csak soványak akarnak maradni, bármi is az ára?
Én olvastam Mireille Guiliano meg Pamela Druckerman könyveit, és abból frankón lejön, hogy mindent esznek/isznak, de napi 3-szor csak nagyon kicsi adagokat. Meg nagyon figyelnek pl. az olyanra, hogy hosszú kávét isznak és nem tejes kávét.
Amúgy náluk társadalmi elvárás, hogy egy nő legyen vékony. Így csinálják, mindenből ici-pici adagokat esznek.
2.
Mireille Guiliano könyveit én is olvastam. Az érdekelt volna, hogy mennyire a hétköznapi valóságról ír? Pamela Druckerman könyvét nem ismerem. Mireille-hez képest mond új dolgot?
Párizs is tele van Mekivel, biztos, hogy nem bort, sajtot és halat majszolgatnak bennük :)
Társadalmi elvárás a vékonyság, ha van rajtad 10-15 kiló plusz vége a sikknek.
6.
Kifejted bővebben? Van tapasztalatod? Az elméletet elvileg tudjuk. 😊
7.es vagyis kérdező úr.
Én aszt vettem észre hogy az India és Mediterrán lányok soványabak és csinosabbak is mert máshogyan táplákoznak.
Eszt fogalmaztam meg a 6.és a 8.válaszban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!