Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem segíteni?...

Akera0223 kérdése:

Tudnátok nekem segíteni? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben elkezdtem fogyózni, hogy lemenjen úgy mindenem.

Sikerült 90 kg-ról 70-re lefogyni. A hasam úgy aránylag lement, fogyott a kis fejecském is, de viszont a combom illetve a fenekem nem ment le és elég égőnek tartom. Most hogy itthon vagyunk van időm egy kevés kis sor gyakorlatra vagy csak szimpla gyakorlatra. Tudnátok nekem olyan comb illetve fenék leedzős gyakorlatokat, amiket itthon felszerelés nélkül tudok végrehajtani? Válaszokat előre is köszönöm

2021. ápr. 27. 10:25
 1/5 anonim ***** válasza:
52%

Ha zsírégetésre gondolsz, nincs helyi zsírégetés, de ha formásítani akarsz én pl Emi Wong videóit ajánlom.

Egyébként egy pillanatig ne tartsd égőnek, szerintem a nagyobb combok és a fenék jól néznek ki :D

2021. ápr. 27. 11:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Nincs "leedzős" gyakorlat. Biztos vagyok benne, hogy mindenhonnan fogytál, ha nem is azonos mértékben. Mérted magad mérőszalaggal? Ugye, hogy nem? Ha még kisebb méreteket akarsz, folytatni kell a diétát.
2021. ápr. 27. 11:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek 1 válaszoló, illetve mindenkitől aki idáig elolvasta a fent írtakat ugyanis félre lettetek egy kicsit vezetve ugyanis nem írtam oda, hogy 16/F.
2021. ápr. 27. 11:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Folytasd a diétát, van, h valahol jobban megtapad a zsír
2021. ápr. 27. 19:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha férfiként (fiúként) hajlamos vagy az alsó feledre hízni akkor érdemes a felső testedre izmot építeni és az majd kiegyenlíti a látványt. Súlyzós és saját testsúlyos gyakorlatok is jók húzódzkodás fekvőtámasz stb. A nagy súlyokkal edzést felejtsd el mert még fejlődésben vagy.
2021. ápr. 27. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!