Van olyan, hogy valaki nehezebb, mint ahogy kinéz? Most 65kg vagyok és nem igazán tudom, hogy hol van rajtam a felesleg.. (lent kifejtem)
Figyelt kérdés
Régebben az első véradásom előtt kiállítottak a sorból, mert azt mondták, hogy ha nem vagyok min. 52 kg, akkor ne is álljak sorba. Emlékszem, hogy akkor megmértek és 58 kg voltam és adhattam vért végül. Tehát akkor lehet, hogy én nehezebb vagyok, mint ahogy látszik rajtam? (Kicsit izmos vagyok, de az biztos, hogy van rajtam zsír is, csak talán kicsit eloszlik, mert sehol nem vagyok aránytalan) Hogy kellene fogynom? 165cm2021. márc. 27. 15:06
1/1 anonim válasza:
Testzsírarányt kell nézni. Ha az megfelelő, nem kell fogynod. Ha férfi vagy, 25 % alatt kellene lenni, ha nő, akkor kb. 32 % alatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!