Nem tudom elkezdeni az életódváltást, mindig eszek olyat amit nem kellene. Hogy szokjak le erről? Részletesen leírom lent.
Ezekkel a méretekkel hogyhogy csak ennyi kiló vagy? Ugyanekkora vagyok,158cm, ugyanezek jelenleg a méreteim, de 10 kilóval több vagyok nálad. A combom mondjuk nem ér össze, a lábaim csinosak.
Ezért mondják, hogy nem látszik hany kiló vagy, az összképp jobban számít.
Én a kalóriabázist használom január óta lassú tempóban fogytam 5 kilót, meg kb. 8 van hátra. 1600kcal fix keretet állítottam be, és mindennap tornázom 40 percet. Cardio+súlyzó vegyesen. Simán eszek mindent, fehérlisztet is, most is szendvicset vacsoráztam.
Szerintem egyél, amit eddig csak kevesebbet. Nekem mennyiségi gondjaim voltak. Ha nagyon ízlett valami, simán kétszer szedtem, ha leülepedett, akkor desszertet is ettem, szóval túlettem sokszor magam.
Érdemes lenne először egy napi kajadat leírni. Mindent. Az üdítőt, kóstolgatást, nasit belevéve. Ott már kiderülhet, hogy mi a baj.
De pontos mennyiség kell. Mert sokan írják, hogy nem is nagyon esznek, mégse fogynak. Meg két kis szelet sajtot, 1 nagy szelet sonkát, pici vajat, kis darab kis tányérnyi stb. Ezek nem mértékegységek.
És akkor ezt miért nem tudod most újra csinálni?
Megmondom. Mert nem volt annyira jó, hogy életen át tartsd. Pedig az életmódváltásnak ez is a lényege. Hiányzott a szemét kaja is. Egy konyhai mérleg kérdése az egész. És bármit megehetsz, ha belefér. Persze egész nap csak pizzával, csokival, almás sütivel nem egészséges lefogyni, de milyen jó, ha megeheted, mert az is belefér.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!